Allt synkroniseras – är jag redo?

Hörrni, det är snart juni månad och sommaren 2020 närmar sig med stormsteg. Jag tillhör den personlighetstypen som älskar sommaren och allt vad den innebär. Jag känner mig spänd och nyfiken över vad jag kommer att få möta under sommaren 2020. Allt verkar vara lugnt och allt liksom synkroniseras av sig självt. Jag är redo för en stor förändring samtidigt som mina NPF-diagnoser vill att allt ska vara som vanligt.

Det som är mest roligt är att mina assistenter från Norrtäljetrakten följer med och jobbar som mina personliga assistenter och att gamla bekanta på något sätt verkar komma tillbaka in i mitt liv igen. Jag kommer behöva anställa ett par nya assistenter, kanske känner jag även dessa personers från förr i mitt liv. Denna sommar blir helt enkelt ett steg på min egen självutvecklingsresa. Jag kommer att utvecklas, på ett eller annat sätt, det känner jag.

Jag har ingen aning om hur det kommer att se ut, hur det kommer gå, hur jag kommer att må, vem och vad jag kommer att möta. Jag vet bara att det är drygt en månad kvar tills jag checkar in på ett ”mellanboende”. Där landar jag, tillsammans med mina assistenter, min hund, min kanin och min mamma. Meningen är att vi ska passa på att njuta och samla kraft inför den stora flytten som sker den 1:a augusti. Katterna mina kommer att få mellanlanda på ett kattpensionat.

Jag vet att min känsla och mitt hjärta säger att jag är på väg hem och att den rätta tiden är nu, sommaren 2020.

Nu ska jag ta lite återhämtning, lägga mig vid TV:n och bara omringas av mina underbara djur. Livet är bra härligt ibland, som just nu.

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #framtiden #flytt

Gillar

Kommentarer

Cine
,
Lycka till med mellanboendet och kommande flytten. Vad är ett mellanboende för något?