Okej, dags för mitt första inlägg.
Det kommer inte bli ett fantastiskt inlägg. Det kommer inte heller vara roligt, informativt eller intressant.
Jag har väntat för att jag på sätt och vis velat dels lära mig den här bloggen och dess funktioner.
Jag har väntat för att jag velat börja med att presentera mig själv och göra det läsvärt.

Men efter att misslyckats i månader så ger jag nu upp och använder från och nu med bloggen som jag känner för det i stunden.
Eftersom det säkert är bättre än att inte använda bloggen alls.
Jag fastnar alltid i fällor som det här. Alltså fällor som jag gillrar för mig själv. Jag ställer alltid för stora krav på mig själv så att det slutar med att jag inte vill alls för att jag är en så dålig förlorare så att jag har konstant prestationsångest. Vilket för övrigt är något som verkligen inte är till min fördel.
Min Akilleshäl helt enkelt.

Så det får vara så här nu helt enkelt. Det ska inte vara mitt vinnarprojekt det här ska vara min anonyma blogg där jag kan prata med ingen och inte känna krav att någon måste läsa.

Så låt mig dröja månader i sträck utan att posta. Låt mig få prata med ingen med noll läsare och följare. För när jag tänker efter och har foten på mitt prestationstrolls strupe så att dess röst tystas så är det faktiskt inte det viktigt. Viktigt är att sätta ord på mina tankar och känslor så att jag får lite ordning och reda på mitt inre kaos.

Ska väl tillägga för att jag vill att jag har Aspergers, blir uppjagad och stirrig lätt. Kör gärna slut på mig själv utan egentligen göra något.

/Aspigt Värre

Likes

Comments