Fy in i rackans vad jag är trött. Jag verkligen avskyr att vara trött!! Jag har som sagt Aspergers syndrom och mitt största problem är just min energibrist. Dock tror jag att detta kan vända lite nu då jag ska ta bättre hand om mig själv. Skippa alkoholen liksom. Det blir väl alla piggare av kan jag tänka. Så nu försöker jag tänka positiva tankar, vilket faktiskt kan göra underverk för energin. Det är svårt. Speciellt om man ofta ser allt svart. Men nu måste jag försöka fokusera på ljuset. Det finns där någonstans. Jodå. Så nu ska jag le och vara glad så kanske energin dyker upp om en stund.

Och ingen alkohol igår. Hejja mig!

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har en jobbig känsla i kroppen. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Känner mig skakig, svag, ångestfylld och en massa skumma saker. Försöker koppla bort hjärnan och känna efter i magen. Andas medvetet och allt sånt där. Funkar en aning.
Försöker också tillåta mig själv att må kass idag. Det är helt okej. Alkohol ska ur systemet och känslor ska läras att bearbetas på annat sätt.
Det är okej. Så in i bängens okej.

PUSS

Likes

Comments

Herrejävlar! Jag föll redan igår. Det är ju inte klokt! Drog iväg på en liten shoppingrunda med kiddot och blev rackans så trött i skallen efter det. För mycket folk i rörelse och sånt tröttar ut mig. Jag har Aspergers kan tilläggas. Så innan vi for hemåt köpte jag med mig några folkisar. Snacka om total besvikelse över mig själv.

Varför varför varför? Jag måste nog bli lite bättre på att lyssna på mig själv. När suget kommer ska jag verkligen gå in i mig själv och rota mig ner till magen och lyssna på känslorna där. Stanna upp och andas lite. Inte bara Upp och dra iväg och köpa öl så fort något känns skit. För i regel gör det det när jag får suget. Och ja, jag är ju en smula beroende. Det ska ärligt erkännas. Men det kan jag klara av. Jag måste lära mig att lyssna mer på vad som är fel. Försöka lösa den biten istället för att bara ge upp och fly.

Lyssna bättre på sig själver alltså. Det är nog viktigt. "Hellre fly än illa fäkta" har ju varit ett litet motto i livet. Tyvärr. Men denna gången ska jag ta mig tusan stanna kvar och fäkta hej vilt.

PUSS

Likes

Comments

Igår var det då dags igen. Jag drack. Denna jävla alkohol!! Jag dricker inte varje dag och ingen starksprit. Men öl. Skitöl!! Jag har haft problem med alkoholen hela livet kan man säga. Det är en flykt. Flykt från vad? Ja inte fasen vet jag. Livet? Antar att det är en flykt från jobbiga känslor.

Jag ska inte älta en massa gammal skit nu. Gjort är gjort. Varför blicka tillbaka? Nu vill jag blicka framåt. Jag mår såklart dåligt över att jag drack igår igen, men jag förlåter mig själv. Det är en ny dag idag och jag börjar på ny kula.

Gårdagen började för övrigt med ångest. Så jag gick och köpte öl. Jag satt och drack och var deprimerad. Förbannad på mig själv. Ångest över ekonomin. Ångest över att jag i dessa lägen är en dålig mamma. Men efter ett par timmar fick jag lite glädjande besked. Drog in på mitt konto för att kika på den lilla summa pengar jag hade. Varför vet jag inte. För att plåga mig själv kanske? Den lilla nätta summan hade dock vuxit till sig en smula. Vad fasen?? Det visade sig att jag hade fått semesterersättning från mitt gamla jobb. Slutade där i vintras efter att ha jobbat några månader. Jag hade TOTALT glömmit (jag vet att man inte säger/stavar så) bort att jag hade jobbat ihop några semesterdagar som jag nu fick pengar för. WHOOP WHOOP! Livet har minsann sina ljusa stunder.

Nu känns livet genast lite bättre. Det är lättare att andas. Jag är motiverad till att ta tag i mitt liv och verkligen jobba för att sluta vara så in i bängens destruktiv. Skapar denna bloggen för att ha som hjälpmedel.

Nu kör vi!!

PUSS

Likes

Comments