Hei og god mandag alle sammen! Jeg har i det siste fått med meg at det er mange bloggere som har begynt på "uken som gikk" innlegg, og jeg tenkte at det passer jo meg midt i blinken. Det er jo en fin måte for dere å holde dere oppdatert på hva jeg driver med når jeg ikke blogger så mye. Så da begynner jeg nå med forrige uke. Håper dere liker sånne type innlegg. 

Ukens beste person: Dette er uten tvil kjæresten min. Altså, jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten han. Han stiller alltid opp og hjelper meg om jeg trenger det. 

Ukens cravings: Det må være sånne vannmelon-smågodt og smoothie. HERREGUD så gode de vannmelon godteriene er. Hadde lyst på det absolutt hele uken, og når jeg kom hjem denne helgen kjøpte pappa inn det til meg. Åh, da ble jeg glad da. Ellers har jeg gått rundt å tenkt på smoothie hele uken også. Den på bildet under er jo absolutt den beste!

Ukens nedtur: Det må være at jeg ble forkjølet på fredag. Kjæresten smittet meg og jeg holdt på å dø en liten stund. Det var tett helt fra halsen og opp til hjernen. Heldigvis har det begynt å løsne litt nå, og jeg håper jeg kan møte denne uken frisk som en fisk. 

Ukens opptur: hmm. Tror kanskje det var mandag og torsdag, når jeg og kjæresten ser på serier sammen og koser oss. Vi følger med på The walking dead og American horror story sammen, og da koser jeg meg veldig. Ellers så har jeg en kjæreste som alltid gir meg komplimenter og det er jo også oppturer i en ellers så treg hverdag. I tillegg fikk jeg veldig bra resultat på en fredagstest vi har i anatomien, og sånt blir man jo glad av!

Ukens antrekk: Hahaha, det må være joggebuksa og hettegenseren på fredag. Det var så deilig å bare hoppe rett i kosetøyet, ha i hårkur og rense huden. 

Ukens sang: Det må være Sorry av Justin Bieber. Jeg syns denne sangen er så utrolig fin!

Ukens latter: Det må være Solsidan. Herregud for en morsom serie! Jeg tar meg i å sitte å le for meg selv av noe som aldeles ikke er morsomt, herregud. 

Ukens shopping: Det går jo for det meste i dagligvarer og mat på butikken. Men denne uken fikk jeg handlet litt sminke i tillegg. Trengte å oppgradere sminkemappen min litt.

Ukens serie(r): Jeg satte en r i parentes fordi jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken serie jeg liker aller best. Hver uke catcher jeg opp med Grey´s Anatomy, Saving Hope, American Horror Story, The Walking Dead, The Vampire Diaries og Homeland. I tillegg blir det litt Solsidan hvis jeg kjeder meg. 

Ukens bok: Jeg har akkurat begynt på boken Grey, så vi får se hvordan denne slår til. Jeg likte de andre bøkene i fifty shades serien veldig godt, og jeg håper denne er like god. 

Håper dere liker sånne innlegg. Jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere, for når jeg først gjør det så er det så gøy! Men, noen ganger føles det ut som et ganske stort tiltak å begynne å skrive og da er det lettere å lukke skriveboksen og finne på noe annet, som for eksempel å se på serier hahaha. Håper dere har hatt en fin start på denne uken, så snakkes vi snart!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7807705874

Likes

Comments

God morgen! Nå har jeg faktisk kommet meg hjem til mamma og pappa. Stod opp tidlig i dag og tok toget fra Hamar til Koppang før det nesten var blitt lyst. Jeg skulle til Koppang for å ta en blodprøve. Og au, det er like vondt som alltid. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare det når vi skal begynne å stikke på hverandre. Det går helt greit å se på når nålen er stukket inn og når den trekkes ut, men akkurat i det den presser seg gjennom huden får jeg panikk omtrent. Haha, det er el bra å bli sykepleier da? Jeg håper det går over og at jeg venner meg til det.  

Nå om dagen pakker jeg meg inn med strikkejakke over vanlige gensere og verdens beste skjerf som jeg skal vise dere senere. Jeg elsker at man kan pakke seg inn og rulle rundt i varme ullplagg. Åh, høsten er herlig ?????? Nå skal jeg slappe av i sengen min med serier hele dagen og nyte å bli servert middag! Ha en fin fredag alle sammen! 

Sko Converse // Bukse Gina Tricot // Genser Bik Bok // Strikkegenser Bik Bok // Skjerf Creative Collective // Veske H&M

Likes

Comments

//Inneholder noen sponsede produkter

 

Heisann! Nå har vi kommet halvveis i uken allerede, og tiden flyr såå fort! Jeg syns ukene og månedene går sykelig fort, og det samme gjør dagene. De bare raser avgårde. Jaja, nok om hvor fort ting går. Jeg tenkte jeg skulle vise dere sminkemappen min. Det er en del som jeg ofte tar med hvis jeg skal bort også, men dette gadd jeg ikke ta med nå. Her er for det meste hverdagssminken min som jeg bytter litt på å bruke. 

Sminkemappe fra Lulus! De er virkelig kjempefine, og de får plass til nesten alt. Jeg har i to størrelser av denne typen, og jeg er skikkelig fornøyd.


Smilelab er jo veldig praktisk å ha i sminkemappen, og i denne lille beholderen tar de null plass. Ralph Lauren parfymene er mine favoritter og håndkremen lukter også himmelsk. Yves Rocher elixiren (Sponset) er utrolig god mot mørke ringer under øynene og denne brukes hver eneste morgen! 

Her er det litt av hvert, haha. Jeg bruker til daglig Smashbox sin primer, consealeren fra H&M, smashbox sin foundation og bahama mama pudderet. Jeg bruker også bareMinerals produktene innimellom og terracotta pudderet er virkelig kjempegodt! Chanel pudderet er en slags bronzer som lager prikken over i´en hvis jeg skal på fest eller hvis jeg skal pynte meg litt ekstra. 

Jeg har to koster fra nilens jord som er supermyke og som får pudderet fint fordelt. Den andre kabuki kosten er fra ELF, og denne har jeg hatt i mange år. Denne er også supergod! Mac børsten bruker jeg til blush. Så er det foundation kosten som takker for seg om ikke så lenge, og en kost fra bareMinerals som røyter noe helt sinnsykt, haha. 

Mascara fra Lancome, VERDENS BESTE faktisk. Den gir utrolig fint volum og kosten er bøyd slik at man kommer til overalt! Eyeliner fra Maxfactor er på hver eneste dag og så bytter jeg på å bruke øyenbrynspennen fra billion dollar brows og clinique. Glo´minerals liplineren bruker jeg bare om jeg skal pynte meg. 


Disse øyenskyggene bruker jeg bare til fest, men herregud så fine de er! Og de sitter utrolig bra også! 

Jeg ser nå at ganske mye er veldig slitt, i hvertfall når det kommer til sminkekoster. Tror jeg trenger en liten oppgradering der ja. I tillegg er jeg tom for øyenbrynspenn, så når lønningen og stipendet kommer da skal jeg fylle opp sminkemappen min med de mest nødvendige tingene. Håper dere liker å lese om sånne ting også, og ikke bare hverdagen min! 

Likes

Comments

God kveld! I går tok jeg toget hjem til mamma og pappa, så nå sitter jeg godt plantet i sengen. Jeg har akkurat sett ferdig en episode med Grey´s og en med Saving Hope! Åh som jeg elsker sykehus serier! Drømmer meg helt bort og skulle virkelig ønske at det var slik det var i virkeligheten også! Det får jeg vel snart funnet ut når jeg selv skal jobbe der. I dag står fredags pizzaen på planen og i morgen og på søndag er det jobbing. Prøver å få til noen vakter i måneden slik at jeg klarer meg som student.

I går kveld var det helt fantastisk lys ute, som alle på instagram og snapchat fikk med seg, for her var det spam med fine bilder! Jeg og kjæresten gikk ned til Mjøsa for å ta litt bilder av himmelen som så ut som den var i brann, så det tenkte jeg å dele med dere denne fredagskvelden. Disse bildene er helt uredigerte, så da kan dere tenke dere hvor fint det så ut i virkeligheten! Håper dere alle får en fin kveld!


Verdens fineste?

 

Likes

Comments

Hei!

Nå skal jeg komme med et lite tips om noe som virkelig har fungert for meg. Jeg har slitt med tørt hår og slitte tupper veldig lenge. Jeg retter håret mitt hver eneste dag og jeg vet det har mye å si. Jeg har brukt maroccanoil sikkert i to år uten at det har hjulpet meg noe som helst. Så fant jeg en hårolje som jeg er kjempefornøyd med! Denne er fra Joico. Den heter Joico K-Pac Color Therapy Restorative Styling. Jeg har jo ikke farget eller gjort noe med håret på over ett år, så det er jo ikke for å beholde fargen at jeg bruker den, selv om den gjør dette også. Dette er en olje som er effektiv når det kommer til fuktbehandling og som gir et glansfult hår. Denne håroljen kontrollerer det ytterste skjellaget på håret samtidig som den kan holde på hårfarge om man har det. 

 

Du finner den HER på salg til bare 179. Den selges også i mange frisørsalonger. Så hvis du sliter med tørt og slitt hår burde du absolutt prøve denne. Anbefaler den også til alle som ikke sliter med disse problemene, man får et skikkelig glansfult hår! Håret mitt er ikke like slitt lenger, og det er enda mer glansfult enn hva det var tidligere. Så klart jeg må klippe tuppene innimellom, men håret vokser fortere nå enn det noen gang har gjort! Håper dere liker sånne type blogginnlegg! Ha en fortsatt fin onsdag!

 Likes

Comments

God dag! Nå har jeg og kjæresten akkurat kommet inn fra en liten runde i byen. Vi var å sjekket ut tivoliet og bodene her på Hamar, så litt på mennesker og spiste lunsj. Det er en herlig dag med kjempefint vær! Åh, jeg blir så glad når solen titter frem og det er skikkelig fint høstvær. Jeg håper virkelig at neste uke byr på noe av det samme været. Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal ut igjen på kvelden. Jeg tenkte at jeg skulle få med meg en konsert i dag, for det ble det ikke noe av i går. Etter det skal jeg ut å bowle sammen med kjæresten og vennene hans. Jeg satser på at dette blir en super lørdag! 

Jeg fant ut at jeg ikke hadde spist sukkerspinn på sikkert ti år, så da var det på tide å smake igjen. Det var like søtt og klissete som jeg husket  haha. Vårrullene var kjempegode, det samme var den friterte kongereken. Mmm, det er noe av det beste jeg vet! 


Likes

Comments

Heihei! Det er så vanskelig å få ned noe fornuftig her på bloggen om dagen. Jeg har flere ganger satt meg ned å begynt på innlegg, men jeg kommer ingen vei. Akkurat som nå haha. I dag har jeg fri og jeg slapper skikkelig av. Jeg har absolutt ingen planer annet enn å gå ut å se på livet i kveld sammen med kjæresten. Denne helgen er det hamar marten, så det er vel endel mennesker ute.  Småkonserter er det også, så kanskje vi får med oss noen av de. Outfiten i dag er ikke mye å skryte av - kjærestens t-skjorte haha. Det er det som er så deilig med å bo for seg selv. Man slipper å tenke på at man skal være rundt folk hele tiden og det er det samme hva man har på seg. Det samme gjelder sminke og hår. Her sitter jeg med fett hår og er usminket - DEILIG! Nå skal jeg sette på klesvasken og rydde litt i klærne mine. Jeg har nemlig ikke blitt noe flinkere til å ha klær i klesskapet etter at jeg flyttet. Jeg hadde et lite håp om at jeg kanskje ville ha det ryddig, men nei. Klærne mine ligger utover hele soverommet, kremt. Håper alle får en finfin dag! 

Er det forresten noen som har noe tips til redigeringsprogrammer på mac? 

Likes

Comments

God kveld!

I dag er min desidert lykkeligste dag på lenge! Altså, jeg har egentlig bare fine dager for tiden, men i dag var jeg på posten og hentet en stor pakke. Jeg har bestilt meg mac? Åh, jeg er så glad, det var virkelig på tide! Med alt datatrøbbelet jeg har hatt i det siste er jeg superfornøyd. Alt er så utrolig fint og delikat, og ikke minst - den er rask! Jeg har de siste ukene byttet mellom to dataer som har brukt over gjennomsnittet lang tid. Det blir så godt å endelig få skrive og komme på nett igjen! Så her sitter jeg og gliser fra øre til øre!

Jeg trodde også det skulle være vanskelig med tanke på bilder, redigering og selve filsystemet, men det har jeg fått til som bare det. Føler meg ganske flink i og med at jeg ikke har noe særlig erfaring med mac fra før av. Litt vrient er det jo, men det tror jeg kommer seg fort. Jeg bestilte gjennom studentkortet.no og da fikk jeg studentrabatt samtidig som jeg fikk med et par beats hodetelefoner. For et kupp! De har utrolig god lyd og er skikkelig classy. Så hvis du er student og har lyst på en rimeligere mac, klikk deg inn på studentokortet.no, lag deg bruker og gå via linken du finner der inne. Tror tilbudet bare varer til 19 september, så her er det bare å raska på! Ha en super kveld alle sammen!

Likes

Comments

God kveld! 

Tenkte å oppdatere dere litt før jeg tar kvelden. I helgen har jeg jobbet og tilbrakt tid med familien. Man kjenner det er godt å komme hjem til ferdiglagd middag, luksus rett og slett. Neida, det er koselig å lage sin egen middag og ihvertfall når man kan bestemme selv hva man vil spise. Ellers er jeg klar for en ny uke i morgen. Jeg har akkurat levert inn min første innlevering om mikrober og hygiene, og det var DEILIG å være ferdig. Jeg så egentlig ingen ende i denne tunnelen, bare masse tull og ingen svar.Men heldigvis, med litt god hjelp ble jeg ferdig! Nå hopper jeg i seng, så snakkes vi mer til uken?Likes

Comments