Snöänglar.

Jag gjorde något dumt. Kollade på nyheterna, flera dagar, upprepade tillfällen. Detta leder så till att jag blir på mindre bra humör och ganska så arg. Är inte riktigt villig att uppmuntra denna dåliga sida av mig och de tankarna så har därav valt att inte skriva så mycket. Min förkylning vill inte riktigt lägga sig helt heller så det finns en risk att jag är ännu mer seg och lat än vanligt. Även om jag för stunden faktiskt är ganska så pigg och glad. Får väl ta tag i tvätten idag. Ren tvätt i halva lägenheten. Har inte orkat fixa till det sen i fredags. Tänkte även sätta mig och skissa upp lite olika idéer till konsolen jag ska måla om. Ännu bättre nu när jag faktiskt kan se vad jag sysslar med.

Har även en extremt lycklig hund här hemma. Han älskar snö och blir överlycklig nu när vi går ut. Han gjorde en snöängel.

Är den inte tjusig? Stolt matte som har en sådan begåvad hund. Så nu finns det lite vackra snöänglar här i området. Han är ju medveten om sin talang och har gjort flera stycken. Kanske hans nya sätt att märka revir?

Märka revir var också något jag tänkte på. Alltså, inte att jag skulle göra det utan mer hur han vet hur och vart han ska göra det. Ja, för det tyckte jag var något vettigt att tänka på. Sen efter någon sekund slog det mig, hur vet jag att han vet? Han kanske inte har någon aning. Eller bara tror att han vet och ändå gör fel. Tänk så är han så värdelös att alla andra hundar blir irriterade på honom.
"Åh, nej, inte han igen. Varför gör han det här? Hur korkad kan man bli?!"
Kanske bäst att han håller sig till sina snöänglar istället. I alla fall när det finns snö. Blir lite jobbigt annars kan jag tänka mig.

Nöjd hund ligger och vilar nu.

Gillar