Högklackat.

Jag förstår varför kvinnor köper små hundar nu. Det är ju helt omöjligt att gå med högklackar när man är ute med en stor hund. Speciellt om denna hund är helt galen i harar och inte alltid går så fint.
Det hjälper inte riktigt att jag aldrig lärt mig att gå i klackar. Har alltid haft sneakers eller kängor tidigare.
Köpte mina första klackar när jag var 18. Bytte skor i bilden och första steget som jag tog gick inte riktigt som planerat. Fastnade med klacken i bilen och snubblade ut. Det var extremt ograciöst och måste sett vädigt roligt ut. Sen dess har jag köpt en hel del pumps och stövlar med klack. För jag tycker att de är fina.

Bred klack fixar jag ganska så bra, ibland. Har väll sammanlagt gått utanför hemmet med smal fyra gånger nu på sju år.
Är även rädd att öva inne då katt ibland får något mindre frispel och springer runt här som en skållad råtta. Om hon får för sig detta undertiden jag försöker gå hyfsat normalt finns det en risk att jag skadar oss båda. Och tyvärr så jag jag inte ut så ofta utan hund om det inte är till någon affär. Inte för att vara sådan, men jag skulle troligtvis klara mig bättre av att inte dra ner alla hyllor och människor där. Så därför får jag sitta ledsen i sängen med mina oanvända skor.

Gillar