top 5 dramas

ROOFTOP PRINCE

(FAKTA )

Kronprins Yi Gak finner att han har transporterats från Chosun dynastin till dagens Seoul. Han möter Hong Se Na, som bär en slående likhet med sin döda hustru, och är fast besluten att lösa 300-åriga mysterium hennes död. Med sin egen likhet med VD barnbarn på företaget där Se Na fungerar Gak antar identiteten av den unge mannen att bo nära till henne. Kan kronprinsen navigera en modern företag att hitta ledtrådar till sin egen tid?

EN AV BÄSTA HISTORIA DRAMA EVER

BOYS OVER FLOWERS 

(FAKTA)

Hårt arbetande Geum Jan Di deltar i exklusiva Shinhwa högstadiet av ett stipendium hon får på grund av en incident. Hon finner sin grunda, privilegierade klasskamrater outhärdligt, särskilt den ökända F4. Rik, vacker och arrogant, Goo juni Pyo, Yoon Ji Hoo, så Yi Jung, och Song Woo Bin är kungarna av skolan och ingen, inte ens lärarna, vågar utmana dem. Ingen, det vill säga förutom Jan Di. Arg på sin elakhet, berättar Jan Di av F4 ledare juni Pyo, föra en värld av problem på sig. Även juni Pyo kvarstår på mobbning henne, börjar han att finna sig attraherad av Jan Di.

DE HÄR ÄR EN MÅSTE KOLLA PÅ

playful kiss

(FAKTA)

Oh Ha Ni är en klumpig student som faller för perfektionist, Baek Seung Jo. Dock är Seung Jo likgiltig mot henne och avvisar hennes kärlek. När Ha Ni hus kollapsar hon och hennes far flyttar in hans sedan länge väns hus. Det visar sig att Seung Jo är väns son och Ha Ni ges möjlighet att vara nära killen hon älskar. Kommer hon kunna flytta Seung Jo hjärta?

FÖRSTA KOREAN DRAMA SOM JAG HAR KOLLAT PÅ OCH DEN ÄR EN AV MINA FAVS DRAMA

you´re beautyful 

(FAKTA)

Förvaltningsbolaget av idol gruppen A.N.JELL insisterade på att lägga till en ny sångare i gruppen som solorösten var Tae Kyung röst skada. Men den nya medlemmen, Mi Nam, var tvungen att gå till USA för att reparera ett misslyckat öga jobb strax före undertecknandet av kontraktet. Hans agent kom upp med idén med att ha sin tvillingsyster , Mi Nyu, att stå i för honom och låtsas att hon var hennes bror. De två av dem växte upp på ett barnhem och Mi Nyu, som var redo att bli en nunna, kommit överens om att denna charad som hon inte ville förstöra sin brors chans of fame som skulle göra det lättare att leta efter sin mamma.

OM DU ÄLSKAR MUSIK SÅ SKA DU KOLLA PÅ CE HÄR

dream high 

​(FAKTA)

sex studenter vid Kirin Art High School som arbetar för att uppnå sina drömmar om att bli musikstjärnor på den koreanska musikindustrin . Go Hye Mi är en student som hade huvudämne i klassisk musik men måste ge upp sin dröm genom att ange Kirin Art High School för att betala av sin fars skulder. Men hon behöver för att få två andra studenter att också komma till skolan för att hon skulle skriva in sig i skolan villkorligt . Dessa två studenter är Song Sam Dong, som bor på landsbygden, och Jin Guk, som hon av misstag möter när han försökte fly från ett lån haj. Yoon Baek Hee, tidigare Hyemi hjälpreda, blir hennes rival i skolan eftersom Hye Mi sviker henne under en audition för att komma in i skolan.

TILL ER SOM ÄR MUSIK ÄLSKARE OCH ÄLSKAR SINA VÄNNER 

Gillar

Kommentarer

Instagram @iamasiyamx