hej på er


Idag är de tisdag och jag är ledig från min praktik så jag har hela dagen för mig själv vilket är underbart. Jag håller på att göra klart inlämningar som vi gick innan vi gick ut på praktik FATTAR inte att jag gör den sista veckan innan man ska lämna in den HAHAHA. Hur som helst vill jag bara säga att ni får en toppen dag och inshallah gud ger er de ni önskar mest för min del så är de att jag ska bli klar med skolan och den inshallah resa till Korea för att plugg vidare eller blir någonting där.

Nu ska jag försätta men min inlämning och vi hört nästa gång xoxo
GÅ GÄRNA IN PÅ MIN KANAL <3

https://www.youtube.com/channel/UCLuSAg8r3IhhhyvZ15CUnbg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ROOFTOP PRINCE

(FAKTA )

Kronprins Yi Gak finner att han har transporterats från Chosun dynastin till dagens Seoul. Han möter Hong Se Na, som bär en slående likhet med sin döda hustru, och är fast besluten att lösa 300-åriga mysterium hennes död. Med sin egen likhet med VD barnbarn på företaget där Se Na fungerar Gak antar identiteten av den unge mannen att bo nära till henne. Kan kronprinsen navigera en modern företag att hitta ledtrådar till sin egen tid?

EN AV BÄSTA HISTORIA DRAMA EVER

BOYS OVER FLOWERS 

(FAKTA)

Hårt arbetande Geum Jan Di deltar i exklusiva Shinhwa högstadiet av ett stipendium hon får på grund av en incident. Hon finner sin grunda, privilegierade klasskamrater outhärdligt, särskilt den ökända F4. Rik, vacker och arrogant, Goo juni Pyo, Yoon Ji Hoo, så Yi Jung, och Song Woo Bin är kungarna av skolan och ingen, inte ens lärarna, vågar utmana dem. Ingen, det vill säga förutom Jan Di. Arg på sin elakhet, berättar Jan Di av F4 ledare juni Pyo, föra en värld av problem på sig. Även juni Pyo kvarstår på mobbning henne, börjar han att finna sig attraherad av Jan Di.

DE HÄR ÄR EN MÅSTE KOLLA PÅ

playful kiss

(FAKTA)

Oh Ha Ni är en klumpig student som faller för perfektionist, Baek Seung Jo. Dock är Seung Jo likgiltig mot henne och avvisar hennes kärlek. När Ha Ni hus kollapsar hon och hennes far flyttar in hans sedan länge väns hus. Det visar sig att Seung Jo är väns son och Ha Ni ges möjlighet att vara nära killen hon älskar. Kommer hon kunna flytta Seung Jo hjärta?

FÖRSTA KOREAN DRAMA SOM JAG HAR KOLLAT PÅ OCH DEN ÄR EN AV MINA FAVS DRAMA

you´re beautyful 

(FAKTA)

Förvaltningsbolaget av idol gruppen A.N.JELL insisterade på att lägga till en ny sångare i gruppen som solorösten var Tae Kyung röst skada. Men den nya medlemmen, Mi Nam, var tvungen att gå till USA för att reparera ett misslyckat öga jobb strax före undertecknandet av kontraktet. Hans agent kom upp med idén med att ha sin tvillingsyster , Mi Nyu, att stå i för honom och låtsas att hon var hennes bror. De två av dem växte upp på ett barnhem och Mi Nyu, som var redo att bli en nunna, kommit överens om att denna charad som hon inte ville förstöra sin brors chans of fame som skulle göra det lättare att leta efter sin mamma.

OM DU ÄLSKAR MUSIK SÅ SKA DU KOLLA PÅ CE HÄR

dream high 

​(FAKTA)

sex studenter vid Kirin Art High School som arbetar för att uppnå sina drömmar om att bli musikstjärnor på den koreanska musikindustrin . Go Hye Mi är en student som hade huvudämne i klassisk musik men måste ge upp sin dröm genom att ange Kirin Art High School för att betala av sin fars skulder. Men hon behöver för att få två andra studenter att också komma till skolan för att hon skulle skriva in sig i skolan villkorligt . Dessa två studenter är Song Sam Dong, som bor på landsbygden, och Jin Guk, som hon av misstag möter när han försökte fly från ett lån haj. Yoon Baek Hee, tidigare Hyemi hjälpreda, blir hennes rival i skolan eftersom Hye Mi sviker henne under en audition för att komma in i skolan.

TILL ER SOM ÄR MUSIK ÄLSKARE OCH ÄLSKAR SINA VÄNNER 

Likes

Comments

hej alla!hoppas att ni har haft en toppen dag. jag vill bara säga att de va ett tag sen som jag bloggade och de kan vara för jag är mer på youtube och lägger ut videos där och glömmer helt bort BLOGGEN. Men jag ska skärpa mig och bli bättre på de. Och jag ska BLOGG samtidigt som jag gör mina youtube videos. Och jag hoppas att ni kommer att läsa de jag har framöver puss XOXO

Likes

Comments

Här skriver jag min först kpop idoler som jag älskar och de är ingen mindre än BTS kill grupp från korea och dem är mellan 19-24 år gammal och den yngsta hetter junkook och den äldsta heter jin.

Här kommer några bilder av gruppen..

kim nam joon aka rapmonster (ledare + rapare)
kim seok jin aka jin (pappan i grupen)
kim tea hyung aka v (den konstiga i gruppen)
min yoon gi aka suga (rappare)
park jimin aka jimin (dansaren i gruppen)
jeon  jeong guk aka junkook (golden maknae)
jung ho seok aka j-hope ( den glada i gruppen)

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej som ni har märkt så har jag inte bloggat på FETT länge de är för jag har varit upptagen och fixa youtube saker och jag har nyligen börjat med youtube. Jag va tvungen att göra de och de tog tid men ÄNKLINGEN så är min först video ute. YAYAYAYAY 

YOUTUBE: //asiya mohamed

https://www.youtube.com/watch?v=lSe-QcH65zw I

n och kolla skriv gärna och prenumerera <3 så ses vi nästa gång byeeee <3

Likes

Comments

Hej hoppas att ni mår bra. Nu blir nätterna längre och dagarna kortare. Själv så fastar man och vilket som är jätte svårt nu när de är jätte vart ute men inshaAllah jag klarar hela månaden men hjälp av Gud. 

De ända tiden man kan vara ute är när solen har gått ner och de är lite kalt ute. Då kan man va ute med vänner och prata medan man fastar och man tänker inte på att man fastar när man umgås med sina vänner och vilket som är slöseri på tid. PEACE AND LOVE ses snart 

Likes

Comments