DAGENS KORT

Förändringar är på väg in i Ditt liv. Kanske känner Du redan av dem - stora eller små. Det känns om universum sänder massor av energigivande kärlek till jorden just nu. Denna energi påverkar oss på olika sätt, unikt för varje individ. Du kanske känner Du av den kroppsligt, jag i mitt medvetande och nästa märker av det som händelser som sker i deras liv. Det som sker nu är att kärleksenergin kommer utifrån till Dig. Vanligtvis genererar Du kärlek inifrån och utåt men nu önskar universum att Du är mottagare och tar emot denna goda energi som sänds till Dig på olika sätt. En förnöjsamhet, tacksamhet och ett lugn infinner sig mitt i allt upprörande som händer just nu på jorden. Var i Din kärna & ta emot den goda energin som önskar stärka Dig. Var ett ljus och lys upp vägen för Dig och för andra🌟

Dagens Kort kommer från Return of Spirit av Cheryl Lee Harnish.

Jag önskar Dig en mottagande fortsättning på denna dagen💜

Mariatta

A'SILVONEN

Vägledning & Healing

Tidsbokning för personlig vägledning: kontakt@asilvonen.se

www.asilvonen.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DAGENS KORT

I dag vägleder universum Dig i att känna trygghet i det som sker i Ditt liv. Även om allt känns upp & ner och Du vill skynda på så önskar de att Du tar ett litet steg åt sidan, slappnar av och har tillit till processen - Du är på rätt väg. Du har varit på rätt väg länge men omständigheterna som Du mött på vägen har behövts för Din personliga utveckling och jordens evolution. Tänk efter, hade Du varit den Du är i dag om Du levt grannens liv? Nej, troligen inte.

Du börjar också närma Dig insikten att allt behöver inte längre vara så påfrestande och svårt. När universum önskar att Du ser livet från den ljusa sidan mitt i kaoset så tolkar jag det som att Du ska ställa Dig på andra sidan problemet och se det ur enkelhetens synvinkel och med ett leende inse att Du kan göra "precis tvärtom" mot hur Du brukar göra när Du är i svårmod eller svårigheter.

Istället för att ramla ner i den mörka gropen - ropa till personen som står på andra sidan; Halloj, kan Du ta emot mig för nu hoppar jag över gropen😊

Dagens Kort kommer från Archangel Michael's Oracle Cards av Doreen Virtue.

Jag önskar Dig en nytänkande dag💜

Mariatta

A'SILVONEN

Vägledning & Healing

Tidsbokning för personlig vägledning: kontakt@asilvonen.se

www.asilvonen.se


Likes

Comments

DAGENS KORT

Du är på väg att få information, en insikt, en kunskap som kommer till användning eller ett gott råd - som leder till en aha-upplevelse. Du har sett, du har känt, du har haft en sorts förståelse men det som har behövts för att du ske se hela bilden har varit utom räckhåll för Dig. Med en perfekt timing kommer svaren till Dig på ett sätt som passar och är avsett för Dig. Det blir kanske inte som Du tänkt Dig men i långa loppet kommer Du se att det blev som det skulle.

Jag önskar Dig en fin fortsättning på dagen💜

Mariatta

A'SILVONEN

Vägledning & Healing

www.asilvonen.se

Likes

Comments

DAGENS KORT 11 JULI
Var i Din kärna i dag. Vila tryggt i Den Du är. Du vet vad Du tycker om och vad Du lämnat för att det inte fungerat och för att det inte passar Din energi. Släpp alla gånger Du klättrat över steniga berg, simmat i motström och försökt, försökt & försökt förändra det som inte varit tillgängligt för Dig. Likt havets rullande vågor som möter land med styrka och skönhet ta Dig an dagen med känslan att Du har hela havet som stöttar upp det Du nu väljer att agera i. När Du är vänlig och bestämd, lugn och beslutsam och modig och förstående får Du hjälp längs vägen. Stå upp för Dig själv och låt var och en ta sitt ansvar.

Jag önskar Dig en rätt fram dag💜
Mariatta
A'SILVONEN
Vägledning & Healing
Tidsbokning: kontakt@asilvonen.se
www.asilvonen.se

Likes

Comments

DAGENS KORT 10 JULI
Nu har jag tagit några välbehövliga dagar ledigt och samlat ny energi.
Jag vill sända ett hjärtligt❤️TACK till alla som stöttat, visat omtanke, uppmuntrat, känt igen sig och skickat ljus & healing under dessa dagar - Ni gör skillnad - och jag önskar att Ni tror på er själva och Er förmåga. TACK❤️

Här kommer dagens vägledning som "gäller" till nästa Dagens Kort publiceras;
Klok som en uggla. Men använder Du, visar, förmedlar och delar Du med Dig av Din kunskap?
Att bli vän med Din styrka, potential, drivkraft och vilja är bättre än att strida mot Dig själv. Kanske Du är rädd för vad som händer om Du visar hela Dig? Ryggsäcken behöver inte längre följa med, Du kan istället vara Ditt allra bästa Jag - den Du egentligen är då Du släpper krav, förväntningar och präglingar. Här behövs inga förkunskaper - Du är fullärd att vara Du. Så varför tveka? Gör det positiva som magkänslan, intuitionen eller sjätte sinnet vägleder Dig till.

Dagens Kort kommer från De Keltiska Druidernas Djurkort av Philip & Stephanie Carr-Gomm.

Jag önskar Dig en fin fortsättning på dagen💜
Mariatta
A'SILVONEN
Vägledning & Healing
www.asilvonen.se

Likes

Comments

DAGENS KORT

Det Du gör för andra gör Du även för Dig själv. Om Du har använt Din energi till att tänka och önska positiva förändringar som rör nära & kära eller globalt så har denna energi nått universum och ett gensvar kommer i någon form. Att osjälviskt be om hjälp för något som positivt påverkar i ett större sammanhang ger ringar på vattnet. Responsen kan ta lite tid att nå tillbaka till Dig men Du har blivit hörsammad och uppmärksammad. Dina goda intentioner hjälper Dig och Dina medmänniskor och generationer framåt. Inget är för litet eller för enkelt. Det hela börjar med känsla som leder till en tanke som gör att Du agerar i positiv riktning. 

Tack för Ditt engagemang!

Dagens Kort kommer från Archangel Michael's Oracle Cards av Doreen Virtue.

Jag önskar Dig en fin fortsättning på denna dagen💜

Mariatta 

A'SILVONEN 

Vägledning & Healing

Likes

Comments

DAGENS KORT

I dag kommer en påminnelse från universum; om du gör som Du alltid gjort blir det som det alltid blivit. Om Du inte vet hur Du ska agera i något - vänta. Samla information, tänk efter och låt saken bero tills Du har mer klarhet. Annars agerar Du kanske i rädsla eller i ilska. Dagens vägledning påvisar valmöjligheter att agera i rätt riktning, Din riktning. Även om Du vänt blad i Din livsbok finns samma utmaningar kvar i Ditt liv. Nu kommer de visa sig igen för att Du har friheten att ta en annan väg än den Du brukar ta. Du har klurat och filat länge på hur Du ska agera framöver. Det finns ingen "rätt tid" att börja vara Ditt nya, hela och medvetna Jag. Tiden är Nu. Du klarar det. Du har allt stöd och support. Välj det som är bäst för Dig så blir det bra för andra även om det blir reaktioner på Ditt nya sätt att agera. Detta skapar i sin tur utrymme och tid till det nya och ger kraft till Ditt engagemang som behövs när allt sätter fart på riktigt.

Dagens Kort kommer från Wisdom of the Oracle av Colette Baron-Reid.

Jag önskar Dig en klarsynt fortsättning på dagen💜

Mariatta

A'SILVONEN

Vägledning & Healing

www.asilvonen.se

Likes

Comments

​DAGENS KORT

Bladet är vänt i Din livsbok och ett nytt oskrivet blad finns framför Dig. Jobbet med Dig själv som nu ligger i Din hand är kanske tvärtom än hur Du brukar ta Dig an livet. Förändringar och nytt har varit lika med hårt jobb och mycket jobb. Vänd på Dina tankar och tänk att denna gången ligger jobbet i att betrakta, vara öppen och ta emot. Svårt nog om Du vanligt vis är den som kavlar upp skjortärmarna och tar tag i allt och allas på en gång. Men med facit i hand så har detta ofta lett till återvändsgränder och energiförlust. Var mottaglig med förnuft. Låt livserfarenheten hjälpa Dig att lyssna och välja det rätta för Dig. En skonsammare och mer glädjefylld tid är på väg. 

Dagens Kort kommer från Wisdom of the Oracle av Colette Baron-Reid. 

Jag önskar Dig en ljus & harmonisk kväll💜

Mariatta 

A'SILVONEN

Vägledning & Healing 

Likes

Comments

DAGENS KORT

Det är inte ofta jag känner mig förvånad över budskapen jag får från universum men i dag är vägledningen extra tydlig; Nytt! Uppåt! Framåt! Tvekan är över!

De visar att allt vårt jobb vi lagt ner på personlig- och global förändring och utveckling börjar ge "utdelning". Om Du tålmodigt hållit kvar i Din tro på det ljusa, goda och positiva samtidigt som Du vågat följa Din egen väg även då det blåst stormiga vindar omkring Dig så händer det nu positiva saker i och omkring Dig. Frågor och blockeringar Du länge önskat svar på kommer till en lösning och Du känner en förväntan och kan ta ett djupt andetag och släppa i väg det som stannat upp. Resan att hitta Ditt sanna jag har startat och mycket gammalt löses upp. Självkänsla och att känna Dig bekväm utan gamla hinder är vad som nu kommer Din väg. Ta emot beröm, uppmuntran, trevliga inbjudningar och att Du blir uppmärksammad i olika sammanhang. Det är tillåtet att må bra. Det är tillåtet att sträcka på Dig och synas. Det är tillåtet att känna Dig hel och stärkt.

Dagens Kort kommer från Wisdom of the Oracle av Colette Baron-Reid.

Jag önskar Dig en ljus & stärkande dag💜

Mariatta

A'SILVONEN

Vägledning & Healing

www.asilvonen.se

Likes

Comments

DAGENS KORT

Det går bara att vara i det som är just nu. Du kan minnas och Du kan längta men i minnena och i framtiden har Du varit och kommer Du alltid vara i nuet. Ändå är Du alltid på väg. Kanske finns lyckan i vetskapen att Du inte har eller kommer missa något i Ditt liv. Du har alltid och kommer alltid vara mittpunkten och huvudpersonen i Ditt liv.

Det som sker, sker runt omkring Dig.

Och det Du känner och upplever utgår från Din kärna.

Om Du ser på livet utifrån detta perspektiv kan det vara enklare att förstå att Du väljer hur och vad Du har i Ditt liv. Det finns något i Ditt inre som attraherar det som behöver speglas och på så sätt bli synligt för Ditt mänskliga jag. Din själ vet men Ditt medvetande har lagt ett lock över informationen. Det som speglas via det som finns runt om kring Dig är som att möta en vän från förr som Du inte sett på mycket länge, vars utseende har förändrats och Du inte känner igen. I mötet ser Du något bekant. När ni börjar prata och vännen presenterar sig börjar minnen dyka upp och tillslut vet Du vem personen är. Ovissheten är borta, Du känner Dig bekväm och uppskattar mötet som gett livet nödvändig information, avslut eller en återupptagen bekantskap i den bortglömda vännen. Men oftast sker dessa möten med ett visst motstånd. Rädslan dyker upp för det som kommer som speglar på Din livsväg. Ha förtroende för Ditt högre Jag som känner Ditt inre som önskar att detta Ditt vackra, kloka & livserfarna Jag speglas ut till Din omgivning. Du behöver inte vara osäker längre. Ditt goda attraherar andras goda.

Dagens Kort kommer från Wisdom of the Oracle av Colette Baron-Reid.

Jag önskar Dig en fin fortsättning på denna dagen💜

Mariatta

A'SILVONEN

Vägledning & Healing

www.asilvonen.se

Likes

Comments