Tid for voksentid

Roen har senket seg over hjemmet. Laura ble lagt for to timer siden, og for tiden kan en faktisk senke skuldrene og håpe på at hun da sover en del timer. Søvnen snudde.


Det kan virke som at kveldene kan gå til å være voksentid igjen. Dermed også skrive her. For det har vært stille noen måneder her nå. Sånn blir det med kvelder som tilbringes løpende mellom soverom og stue.


Vi har en litt mer hektisk uke, for på lørdag er Lauras navnefest. Vi har også kost oss med forberedelsene, spørs om det blir like kos dagen før, og selveste dagen. Satser på at stresset flyter bra og kan nytes, selv om en blir litt svett.

Vi har brukt dagen på helsestasjonen, 6 måneders kontroll, som gikk suverent. Frøkna har blitt 71 cm lang, og veier 7850 kg. Fortsatt en lang, slank frøken. Likevel virker det som at lengden stagnerer mer nå. Godt er det, så kanskje vekta kan hente seg litt etter. Hun har fulgt kurven sin fint, og hun er jo ikke for tynn. Kanskje ikke så rart når hun har spist opptil 10 ganger i løpet av en natt. Nå har dette snudd, og deilig er det.

Kryss fingrene for at nettene blir roligere forover dere, så jeg kan slå meg løs på tastaturet igjen. Noen klimprer på tangenter, jeg på taster.

Liker

Kommentarer

olivya
olivya,
Hej, kommentera gärna mitt senaste ”day 30” inlägg med lite frågor till en kommande frågestund 😄❣️
nouw.com/olivya
Miriam,
Så koselige bilder 😃
miriamaune.blogg.no/