Spöken och inbrott

God morgon mina fina.

Jag tror mina ögon blöder. Jag har intr alls fått sömn inatt. 1 timme under natten.?

Milton har varit ledsen sen tappade han sensorn så jag och Sebastian satte ny innan han åkte på jobb sen fick jag hålla koll på Miltons blodsocker i 2 timmar och när jag väl kunna sova hör jag hur nån visslar.  låter som de kom utifrån. Jag kliver upp och sätter mig framför Tv:n. Och då kommer de igen. Jag ringer Sebastian för jag börjar bli lite små rädd faktiskt. Vi pratar och lägger på så smäller de till lätt. Min puls steg och jag kunna inte sova förs de var 1 timme kvar tills alarmet skulle ringa. Jag tänkte ju att vi hade "främmande" som ville snoka. Tanke på att vi fick våra cyklar stulen inne i carporten för knappt 1 månad sen.

Det komiska i det här är ,är att när Sebastian kommit hem och jag ska gå till jobbet kommer Gabriella ut ur rummet och säger att hon vart väckt för någon visslat henne i örat. Åh fan tänkte jag. Är de övernaturliga saker som börjar hända igen.. De var ett tag sen de hände nåt nu.

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Men gud så läskigt. Där hade jag inte velat sova igen... Inte ensam. Hoppas du får bättre sömn inatt 🙂nouw.com/sofiefriden
Amandizan
Amandizan,
Hoppas du kan sova bättre inatt, lite läskigt är det ju speciellt om barnen märker av detnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229