Spökar det hos oss ?

Heej på er. jag känner att det är nåt jag vill dela med mig till er.

Kan också tilläga att ni som inte tror på spöken/andar/ liv efter döden kan sluta läsa här.

Vet inte riktigt vart jag ska börja men sedan dag ett i det här huset har jag kunnat känt av nåt ibland. Jag är inte mottaglig och vill helst inte höra eller se nåt från andevärlden. Dock har jag fått gjort de några gånger i mitt liv ändå.

Nåt som är väldigt jobbigt är tvättstugan eller hela vårat allrum nere i källarn. Jag har alltid känt ett starkt obehag där nere och känner mig fruktansvärt iakttagen. Var enda gång jag är ner så känns de som jag blir jagad upp för trappen när jag ska upp. Jag måste kolla över axeln hela tiden för de känns så konstigt.

Desto mer vi renoverar och bygger här hemma desto mer saker börjar smyga sig på.

Saker försvinner och gärna saker man MÅSTE ha.

Jag har varit här hemma själv en gång och aldrig mer.. familjen var i gävle och jag hade varit hos mamma. När jag kom hem på kvällen kändes de direkt att de inte var som de brukade i luften. Det var precis som de kröp i väggarna och hur paniken bara tröck mot bröstkorgen så till sist fick jag gå ut på promenad..

Milton som ikväll bara pekar i vårat sovrum och totalt vägrar gå in dit. Blir hysterisk. Han kommer in till mig när jag badar och pekar upp i taket ovanför mig och blir ledsen och lite skärrad typ, Jätte läskigt.

När jag skulle till mamma en kväll så vart hennes hund tokig och bara skällde bakom mig Och tittade upp i taket och väggarna.

Men de jobbigaste av allt var nog i veckan när jag och Sebastian höll på skruva upp karmen till bellas rum så känner jag hur nån smeker/klappar mig på huvudet och från ingenstans bara rinner de tårar. Jag är lite chockad såklart men inte rädd eller ledsen. Det var väldigt obehagligt. Jag vill inte vara med om nåt eller se nåt så tycker de är jobbigt.

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Har varit med om saker jag också och den där känslan av att vara iakttagen är jättejobbig. Men klappen på huvudet och smekningen skulle jag tro är en familjemedlem som finns med dig❤nouw.com/amandizan
Kirsi
Kirsi,
Det kan förstås vara obehagligt när man känner en närvaro och inte vet vad det är. Du kan alltid prata med närvaron, fråga vad de vill. Man behöver inte vara ett medium för det, utan vi alla har förmågan att känna av och kommunicera med energier och icke-fysiska varelser. Jag skulle rekommendera att du börjar med att rena hela hemmet med salviarökelse och kristaller. Det är ofta ett effektivt sätt att rena bort oönskade energier.kirsi.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229