Ojoj vilken helg

Jag måste säga de . Dålig uppdatering här under helgen men de beror på att helgen varit fullbokad av roligheter . I fredags var jag på personal fest. Åt grillbufe och bowlade.

Igår hade vi 50 års fest för min pappa. Jag har slitit som ett djur för att få en lyckad överrasknings fest för han. Har hållt på i några veckor ,rensat hela garaget och städat ur flera gånger  för jag ville ha en klassisk garage fest igen,pratat med pappas chef för att kunna få nummer till pappas kollegor samt skrivit till andra utanför jobbet. Det var en del som inte kunna komma och en del som var tvungen att avboka i sista sekund men vi vart 11 st med mig och festen var lyckad. Vi bjöd på grillat och jag hade köpt 10 kg kött ,5 kg potatis sallad, 1 kg bea ,1 kg tzatziki och en stor skål med sallad. 🤣 Finns mkt mat kvar ska ni veta haha.

Jag hade sagt till min pappa att vi skulle bjuda ut han på mat så han hade ingen aning. Dessutom Så hämtade Sebastian pappa och han sa till pappa att jag inte var färdig än så dom skulle hämta upp mig men ist möttes han av en stor skylt där de stod Lasse 50 år och folk som väntade på han 🍻 Det vart riktigt lyckat och jag är så nöjd.

Barnen hade mamma och syrran och jag sov där inatt med dom och sebastian sov hemma själv i huset:)

Också därför jag skrivit väldigt mkt på bloggen att jag haft fullt upp för jag har fixat inför festen och inte kunnat skrivit nånting på bloggen för pappa läser den haha.

Idag däremot ska jag bara ligga gräsmattan och jobba på brännan

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Vilken helg du haft. Kul att överraska pappa. Bowling äe super roligt. Heja dig och brännan idagkamillaskamera.com/
Michaela
Michaela ,
Ååååh vilken underbar sak med en överrasknings fest sådär. Så mkt mat, kan tänka mig att det finns kvar nordengrim.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229