När olyckan är inne

God morgon. I natt har jag och Milton sovit själva i sängen. Sebbe fick ta soffan i natt.

Det var nämligen så att igår var olyckan framme på bara 3 sek. Sebastian kommer hem från jobbet. Vi pratar om dagen och ska till och göra kväller. NÄR jag säger att jag skulle behöva hjälp att få ner byggställningen i Bellas rum så jag kan lägga golv denna helg. Javisst säger han och går upp före mig. NÄR jag kommer upp håller han på och ska sänka ställningen på ena sidan så smäller ställningen ner på hans fingertoppar. Han klämde sig rejält asså och jag trodde fingrarna var bruten. Jag springer med is,kallt vatten,handdukar, Ipren och allt ni kan tänka er.. Han var ju ut och bara skaka av smärta och de är väldigt olikt sebbe för han är tålig annars så jag fick lite panik och ångest över varför jag ens kom på idén..

Han somnade ute i soffan efter en bra stund så jag lät han sova kvar ist för att flytta på han. Jag så åt han att sova med fingrarna i högläge pgr blödningarna och svullnaden.

Han försökte åka och jobba idag fast han kanske inte borde enligt mig. Men han är duktig han♡  Hur snabbt saker sker i livet asså de är skrämmande.

Men nu ska jag kicka igång den här dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229