När du vart sjuk

Jag kommer ihåg så väl när du vart sjuk. Jag kommer ihåg att du kissade och drack mängder. Jag kommer ihåg att jag bytte ca 10 blöjor per natt på dej. Jag kommer ihåg hur slö du var den söndagen vi satt hemma hos mormor och du var så olik dej. Jag kommer ihåg att jag grina och sa till min mor att jag tror Milton har diabetes.Hon trodde lika men sa inget.
Jag kommer ihåg att Sebastian tog dej till hc måndagen dagen efter och du hade ett blod socker på över 30. Vi viste att då att du hade diabetes. Jag fick samtalet av Sebastian och jag brast ut i gråt på jobbet. Jag gick raka vägen hem vi packade väskorna för att bo på barnavdelningen i hudik i 1 vecka. Vi åkte till bellas skola, pratade med hennes fröknar och prata med bella som vart jätte ledsen. Sebastians mamma kom och bodde hos oss när vi var borta och bella fick vara hemma den veckan.

Vi skulle få ett lite annorlunda liv nu. Mer planering och tänk. Jobbiga stunder, trötta stunder och glada stunder. Dom var helt fantiskisk personalen på sjukhuset.

Idag lever vi ändå rätt lika. Lite mer planering, mindre sömn. Vissa dagar är tuffa och man gör allt för att Milton ska ligga fint i sockret. Byta nålar och sånt är kämpigt, och att hålla koll på när allt ska bytas och beställas. Så vi alltid har allt.

Vi är en familj. Vi kämpar ❤️ jag älskar dom mest av allt❤️

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Verkligen tufft med diabetes men du skriver så fint om din kämpande familj. Fint när man har det bästa omkring sig ❤nouw.com/minasvarld
Madelena
Madelena,
Man vill inget annat än att barnen ska vara friska. Som tur är så finns det massor av bra mat idag så de flesta kan leva ett rätt så normalt liv ändå. nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229