Många förberedelser

Good morgon mina fina. Jag kliver upp i panik för jag inte vet om milton fått sin bas..  Tack och lov att man kan se på pennan hur många timmar sen han fick och de visade sig att jag inte gett han så nu är jag uppe.. Milton har fått sin bas och jag ska snart krypa ner i det varma täcket igen!

Idag är de så mkt som ska göras. Jag läre fortsätta tvätta och se till att vissa plagg åker med ex allas pyjamas som vi ska ha på julaftons morgonen. Och barnens strumpbyxor/byxor 😊 klänning/ tröja har dom nytt oanvänt i garderoben!

Sen då??
Det ska storstädas här hemma. Inte bara vardaglig städning man gör 70 gånger om dagen utan superstäd🤣 och sen läre jag tänka ut vad jag kan förbereda till julmaten?

Jag griljerade julskinkan igår kväll samt gjorde hemgjord skagenröra till äggen, kan ju koka äggen eller kanske börja förkoka revbenspjällen ? fick ett recept av en arbetskollega där man ska koka revbenen i 1 timme ,skära upp och på med marrinad sen ska dom grillas. Tror jag ska testa det eller om jag kör direkt i ugnen.

Jag har iallafall mkt att göra idag 😂

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Många som har det superstressigt inför julen! Hoppas det blir riktigt mysigt för er sen!nouw.com/frokena
sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Vad är de för bas han får?nouw.com/sarahceciliacollin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229