Jag hade en vän ♡

Jag hade en vän. En bästa vän.

En vän som jag kunna berätta allt för. Vi berättade allt för varandra. Fanns där för varandra.  En vän jag alltid hjälpte. Om hon behövde pengar, när de var dåligt mellan hon och killen hennes ,kattvakt många helger.

Jag fanns alltid där och de var tryggt att ha en bästa vän i närheten.

så vad hände? Hon skaffade ny kille. I början när hon var hos killen många mil härifrån. Skulle hon komma hem tidigt för vi skulle ha mys kväll men kommer vid 9-10 tiden. När hon flyttar ditt senare ,pratade hon och planerade med mig hur många dagar hon skulle komma och sova hos mig  ,allt roligt vi skulle göra tsm.  Men hon dök aldrig upp. Det här fortsatte många gånger. Lovade att komma och vi skulle ha de så mysigt men i sista sekund kunna inte. Jag vart så otroligt sviken av de här. När jag nämnde de för andra  så sa dom själv "skit i henne ,hon är inte värd dej "  Nä de är hon fan inte.

Jag hade blivit sviken för mkt och för mkt bortförklaringar. Det var ju intr bara jag som sa de ska ni veta.

Hur mår jag idag , ?

minst en gång varannan vecka får jag frågan " har ni kontakt med varandra än?"

Minnen och tankar kommer tillbaka . Men mitt svar blir nej.

Vi Har ingen kontakt längre. Jag vill inte. Klart man skulle bli glad om hon hörde av sig men inget skulle bli desamma igen..

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så tråkigt när det blir såhär... Har ni pratat med varandra, vet hon hur du känner & hur ledsen du blivit? Tror många har förlorat vänner & det gör lika ont varje gång 😔nouw.com/sannaevelyne
asemartensson
asemartensson,
Ja de gör ont. har pratat med henne men får bara bortförklaringar ♡nouw.com/asemartensson
Moa Larsson
Moa Larsson,
Men usch, pojk- och flickvänner kan verkligen få folk att ändra sig totalt. Det är så tråkigt när man glider isär för att den andra saknar engagemang. Men vet du? Det är sant att hon inte är värd din vänskap om hon gör såhär, trota att det gör ont. Kram! moafidelie.com
asemartensson
asemartensson,
Tack fina du♡nouw.com/asemartensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229