H&M'S kritiker !!!

nu är de dax att ta upp nåt som jag stört mig på så länge..

nämligen all kritik som HM får ta hela tiden.
ibland undrar man vad folk tänker med i huvudtaget!

de har gått för långt för länge sen alltså.

ex när de kom upp att vissa kvinnor som egentligen har stl 42 på jeans får helt plötsligt ha stl 46 på HM. spela roll. så är de överallt.  vissa kläder är mindre och vissa större ist beroende på vart man köper dom eller vilket sorts plagg de är.
bara för att kläderna är liten i stl betyder inte de att HM vill att vi kvinnor ska vara mindre? men de tror folk.  inte får nån butik kritik över att kläderna är stora i stl i allafall. ska de då betyda att dom vill att vi kvinnor ska bli större då också??

eller att de med strumporna som nyss dök upp. en gubbe på stumpan står och borrar i marken men då råkade vist strecken " i marken" bli nåt "allah" snälla lägg av. de är pinsamt.  känns som de bara letas fel

vi kan också ta upp de här med den mörkhyade pojken som hade en tröja på sig som de stod. "coolaste apan i djungeln" de var ett jädra tjat om att HM nu var rasister också. .. jag säger  såhär.  HM är inte rasister för att en pojke får ha en fin tröja med den texten på. för hade de vart en vit grabb hade ingen reagerat.  det är ni som är rasister tycker jag isf som ens tänker på apa när de gäller en mörkhyad.
förstå mig rätt nu.  att ens tänka  så?

nu har jag fått delat med mig om min åsikt. punkt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229