fick jag åka in??

God morgon.

Akuten igår vart de för mig. Inte för att jag mådde dåligt så utan mer för jag var orolig över mitt gulsot som var tillbaka.

När vi kom dit hade vissa suttit i 4 timmar och väntat.  En full gubbe var också där och var skapligt arg.. Iallafall när jag väl fick prata med nån efter ca 1,5 timme kanske så fick jag snabbt åka hem också. Dom tog Blodtryck och jag fick kissa. Jag skulle få ta blodprov men innan jag ens gjort de så hade dom pratat med läkaren  och han sa att de fanns liksom inget dom kunna göra och skulle dom skicka mig till gävle igår natt hade de inte hänt mkt heller .  Dessutom så lämnade jag blodprov igår som skickades till gävle och hade dom vart dåliga hade dom kontaktat mig sa dom. Jag fick bestämma själv om jag SJÄlV vill åka in idag eller härda ut till måndag när de är vardag igen.

Jag har ju ont i magen hela tiden men inte så jag behöver ta värktabletter. Jag har ju gått med magvärk i flera månader så jag börjar bli van. Gäller att hålla koll om jag blir mer gul och hålla koll på urinen!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229