Äckligt att amma

Viste ni att att det är äckligt att amma ?

viste ni att det finns människor som blir äcklad av att vi ammar våra barn ?

viste ni att det finns människor som tycker vi ska stanna hemma för att vi vill amma våra barn?

Jag blir flyg förbannad på det här.

"Du visar för mkt hud.. gud va äckligt "

"visa lite respekt mot oss som äter "

Vad har människor för tänk? oftast är de män som har dom har tankarna men att de också finns kvinnor där ute skrämmer mig..

Okej om kvinnan känner sig obekväm med amning offentligt och kanske vill gå undan eller vill täcka för något över bröstet men gör de för guds skull inte pgr vad andra tycker eller för att du får blickar. Gör det inte för att din partner tycket du visar för mkt bröst och gör de inte för någon annan än din skull.

Alla får tycka vad dom vill men jag känner bara att jag exploderar över vissa saker som denna när man ser både småbarn och vuxna skriva att vi är äcklig över en sån fin och narurlig sak.

Jag själv har alltid slängt fram hela bröstet till båda mina barn vart jag än varit och vilken tid på dygnet de än varit.

Jag kommer ihåg när milton var nyfödd vi var på badhuset för gabriella hade simskola.. Där fanns de också en mamma och pappa med en nyfödding. Deras bebis vart ledsen i babyskyddet och ville ha mat och närhet. När hon väljer att ta med barnet in på toan och amma. (hör henne prata om de) även om hon kände sig obekvem ex eller om de hade med vad människor ska tycka så tyckte jag först hon var knäpp men andra sidan synd om henne.. att behöva ge sitt barn mat inne på en offentlig toa där de luktar skit och bakterierna flyger runt.

Jag tycker de är ett viktigt ämne att prata om.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229