Header
följ med mig på mitt liv

Vardag

tänk alla gånger som man märker att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls.
när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt, ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt.
🎵

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

god morgon på er.
jag har en riktig jävla pissdag..
humöret är på total noll och jag har ännu fått en magkatarr attack. hela magen värker och de bränner som bara fan. svetten rinner. går knappt att jobba så får se hur länge jag överlever den här dagen.

Likes

Comments

Vardag, Gabriella

jag har haft en toppen dag med min bella :)  vi åkte ofta förr och fikade och shoppade osv  bara hon och jag.. de har blivit mindre nu sen lillebror kom.  så de var skönt att komma iväg med henne :) vissa dagar behöver man egentid med nåt av barnen.

nu har jag blivit servad varm choklad och macka. snart läggdax :)

Likes

Comments

Vardag, Mat

heej allesammans.

idag är de tisdag och op börjar närma sig mer.

igår kväll bakade jag västerbotten ost paj och de är ju bara jag som äter de i familjen så jag får allt för mig själv:) lyxigt värre att ta med till jobbet också 🙈

Likes

Comments

Vardag

ni gör eran mamma grå hårig. men gud vad jag älskar er. jag är så stolt att få vara eran mamma. vissa kvällar när ni sover kan man bara ligga och titta på er. vissa kvällar kan det komma någon tår av kärlek. älskade skit ungar ❤❤

Likes

Comments

Vardag

hej på er. just slutat jobbet och blivit hämtad av familjen  nu åker vi mot bollnäs för handling.

jag pratade med sjuksköterska idag ang miltons op. så jag började tok gråta 2 gånger på jobbet.. mitt mamma hjärta brister

Likes

Comments

Vardag

halloj. brorsan har åkt hem och svärmor är här och firar milton.

vi har öppnat paket och ätit bananpaj med glas som jag slängde ihop:)

känns i kroppen att kl snart är halv 5. blir tidig kväller ikväll när både barn och mamma ska till jobb och skola !

Likes

Comments

Vardag, Mat

äh men fyfan. det svider i hjärtat att jag lagt ut nästan 500 spänn på sushi som smakar skit och ser ut som skit.. kanske dax att inse att åse du kan inte göra sushi..

Likes

Comments

Vardag, Mat

ett stort godmorgon på er denna söndag.. den här söndagen hade ju kunnat börjat bättre men de gjorde den inte men den kommer förhoppningsvis bli bättre.

igår kväll köpte jag sushi för 500 kr som jag tänkt göra själv och bjuda min lillebror och ev mamma idag vid lunch.  det här är andra gången jag gör egen sushi. sist gjorde jah med wilma och då gjorde vi från grunden men allt vart fel. dåliga tillbehör, gjorde riset fel och fel soya haha. kunna ju inte bli värre!!  men den gär gången är allt färdigt. jag ska ju bara sätta ihop allt 😂 förhoppningsvis gott 👌

och idag vid 11 åker bella på söndagskola med hennes kompis.  bella ville prova så då måste hon få göra det. dock är ju jag personligen lite emot de men de är jag de :)

inte nog på de kommer barnens farmor på em för att fira milton. lite sent men de har inte blivit av så då tänkte jag slänga ihop en bananpaj med glas.

trevlig söndag

Likes

Comments