Loddo for life.

Nu har min #Loddobox äntligen kommit.
Längtar efter dig varje månad. . .
- 👍🏻 Friggs linskakor och majskakor äter jag på mellanmål när jag vill inte äta stor portion direkt efter jag har tränat. .
- 👍🏻 Naturdiet brukar jag dricka på morgon när man har bråttom till jobbet då klarar man några timmar tills man äter frukost. .
- 👍🏻 Compeed skavsårplåster är så bra när man har nyss köpt nya skor och går/springa mycket på dagarna. .
- 👍🏻 Bref Power active luktar inte bara gott men det även gör din toalett frisk och ren som varar längre än du förväntade dig. .
- 👍🏻 Jag har just provat Belvita Breakfast crunchy och jag älskar det! Kommer köpa mer i framtiden. .
- 👍🏻 Nije Salty Caramel är så gott! Njuter av varje bit. Absolut min typ av smak. .
- 👍🏻 Äntligen finns chips för oss som tränar. När man är sugen på chips på en fredagskväll och man kan inte göra än att bara ta en suck. Swebar protein chips är lösningen. .
.
🌷Asan intimtvätt, Frebaco durumvete och Cafégo mörkrostat kaffe är dem produkterna som jag tycker är så spännande att prova.

Obs! Nije Cold Brew Coffee är inte med på bilden. Den är redan borta i magen. 😂 Jag kan inte låta bli. Så gott. Har hittat en ny favorit. Tack vare @loddo.se
#loddo #loddose #frebaco #höghöjdskaffe #cafego #friggs #linskakor #naturdiet #nijesverige #propudcoldbrew #compeed #bref #savetheshituation #belvita #nijecandybar #swebarproteinchips #asanintimtvätt

Gillar

Kommentarer