tillfälligt flytta ut!

japp ni hörde rätt. tyvärr fick jag och Jimmy tillfälligt flytta ut från vårat nya hus som vi flyttade in i onsdags i.

dom har troligtvis gjort fel med avlopps rören på utsidan så det kom upp vatten ur golvbrunnarna... Så nu fick vi flytta tillbaka till mina föräldrar igen. i morgon ska vi ringa smålandsvillan igen och klaga och även säga att det ska vara fixat i morgon annars får dom fixa ett tillfälligt boende för oss tills det är fixat. vi får se vad dom säger. för just nu kan vi inte använda något vatten då det rinner över i alla brunnar i huset. Så vi är inte så glada över detta.

sen har dom även gjort en massa annat fel på huset så som gjort fel i köket (vi kunde inte öppna diskmaskinen) , monterat fel duschvägar m.m. det med duschvägarna kommer vi troligtvis få flytta ut igen, då dom kommer bli illa tvungna att ta ner allt i badrummet. då kan vi inte använda badrummet igen.  Så vi är lite missnöjda med allt detta. vi för väl se vad som sägs i morgon.

egentligen idag hade vi tänkt åka och titta på bil, åka till Ikea och köpa lite grejer till huset som vi måste ha, åkt till tippen och grejat lite mer hemma. tyvärr han vi inte med mer en tippen då allt med avloppet tog så långtid.

men men vi får se, vi kanske kan göra det andra i morgon eller något. Vi får väl se.

just nu är Jimmy och lämnar tillbaka hans pappas bil och även släppet som vi har fått låna över helgen, och hämtar min bil som dom har lånat över helgen och efter det ska han åka och köpa pizza till oss så vi kan ha någon middag. jag har bara ätit frukost idag kl: 10.00. och det var dumt då det inte är bra för en diabetiker att vänta så länge med att äta. men men. Så är det ibland.

Gillar