Strömstad över helgen!

Hej allihopa! hoppas allt är bra med er.

själv kom jag precis hem från Strömstad för ett par timmar sen. var där från fredag till söndag med min kille och min hund. det har varit jätte mysigt. (min kille och hans familj har ett sommar hus där)

så där har vi för det mesta bara slappat och vilat oss. men vi har även varit och shoppat lite på Nordby shoppingcenter (ett av nordens största shopping center)

min kille fick köpt sig en ny snygg klocka som han ska ha på jobbet. och jag fick också köpt en ny klocka, ett nytt linne och en ny form till mina ljus.

det har varit en jätte mysig helg. i morgon är det måndag igen. tyvärr. men ska jobba med en kollega i morgon som jag gillar så ska ändå bli kul att jobba även om helgen har gått lite för fort.

denna veckan måste jag leta efter present till min äldsta bror då han fyller år i veckan här. (han ska hålla sitt kalas på lördag, så ska ditt då men han är svårt att köpa till så får försöka leta lite i veckan) får se vad det blir för något.

sen måste jag och min kille gymma här i veckan också. (Vi har inte gymmat på 2 veckor måste försöka gymma lite nu) haha.

på torsdag ska jag och mamma sluta lite tidigare. vi ska åka och hämta ut mina 2 Lisebergs kort som jag vann på jobbet. (vet inte riktig vart man hämtar ut dom) sen ska jag och hon hämta ut mina inlägg till mina skor också. sen blir det väl hem igen tror jag.

berättar mer i morgon 😊

Gillar

Liknande inlägg