semestern!

för ett par veckor sen var semestern över. tänkte berätta lite hur semestern var. 😀

resan med Daniel gick jätte bra.  Vi fick se och uppleva mycket. vilket jag ville.  Vi var på delfin och val safari en dag. då fick vi se valar i mängder. det var en hel flock.  det var jätte häftigt. Vi var med båten mitt bland dom. det var nästan så att man kunde klappa dom. haha. (Inte så smart om man gör det dock) det var en av dagarna. sen slappade vi några dagar och lärde känna stället som  vi borde på (för er som undrar var vi i gran canaria och stället där heter taurito). det var fantastiskt vackert där. vårt hotell låg precis utanför havet så alla rum hade utsikt mot havet.
sen var vi även på en heldags utflykt runt en del av ön. Vi var på jeep och kamel safari. Det var jätte spännande och personalen var fantastiska. om jag någon gång åker ditt igen hade jag gärna gjort om denna utflykt. Så den kan jag verkligen rekommendera om någon av mina läsare ska åka dit och vill göra något som e minnesvärt och roligt.
sen flög jag och Daniel parasailing igen. (andra gången som vi båda gör det) dom var långt ifrån lika proffsiga som Turkiet gjorde men det e fantastisk häftigt att se allt så högt upp. så jag kan faktiskt rekommendera det med oavsett vilket land du väljer att göra det i.

som ni ser så var min vecka på gran canaria jätte bra.  många minnen där ifrån.

dom andra veckorna träffade jag kompisar, var ute och fånga pokemon på pokemon go, höll på att fixa lite (packade inför min flytt), sen bar jag även på Marstrand m.m. 

(Bilderna nedanför har jag tagit i gran canaria) 

Gillar