semester!

jao denna veckan är det semester för mig. (har fått dela upp min semester i år igen)
så har semester hela denna veckan sen jobbar jag ett tag och vecka 30 och 31 har jag semester igen (2 veckor)

då jag och Jimmy har köpt en tomt och håller på med processen att få bygga på den så sparade jag 2 veckor för när man ska börja jobba på tomten.

igår måndags så träffade jag bästa Alicia. Vi grillade hamburgare, badade i poolen och i spat, och satt och snackade. hon var även här för att gratta mig på min 25 års dag. (som är på fredag/midsommar)
bilder på blommorna och det jätte fina halsbandet & armbandet kommer längst ner i inlägget. Det var jätte kul att få se henne igen och det var en mysig kväll.

idag har jag fått åka och köpa silver schampo då mitt hår har blivit grönt av allt klår. Så kommer få tvätta det rätt många ggr innan jag får bort det gröna ur mitt hår. sen har jag även tvättat i stora mängder, och sätt på en serie. ikväll blir det troligtvis spela och se på serie med min kille. (Kan tyvärr inte vara uppe så sent idag då jag ska upp tidigt i morgon) kl 9 på morgonen ska jag till min diabetes läkare och efter det drar jag och Jimmy till Ullared. det ska bli jätte kul och mysigt med en liten roadtrip.

på torsdag kommer vi få greja en massa hemma (städa m.m.) på kvällen kommer Coro och Flemming hit från Malmö igen.  (mammas kusin och hans fru) jag har bjudit dom på mitt 25 års kalas/fest/midsommar. så på fredag ska vi ha fest/kalas/midsommar fest. ska bli jätte kul. blir mellan 16-21 st som kommer hit. Så ska bli kul.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg