Mycket i skolan!

ursäkta för dåligt med uppdaterade, men det  är mycket just nu i skolan. tyvärr kommer det nog vara dåligt med uppdaterade i alla fall under denna vecka. tycker det är dåligt att man kan ge så mycket till elever så här nära slutet. 😔 men men, ska kämpa det sista här. inte långt kvar till studenten ju. 😄 jag kan knappt tro det själv. 😝

idag har det varit en rätt intensiv dag. jag började 09.00 med det muntliga nationella i matte. fick 7 poäng och det är rätt bra faktiskt. hoppas jag klarade det föra "vanliga" provet i geometri, för klara jag den så är det okej om jag bara får 16 poäng på alla 4 nationella proverna. men tror och hoppas att jag klara det i år, eftersom jag har suttit flera timmar i veckan med bara matten. vilket har varit jobbigt men värt att göra. 

men i alla fall. efter nationella så slutade jag 10.00. då åkte jag hem. Kenneth kom hem till mig runt 11.30 och hjälpte mig med matten fram till 15.00. så har varit en rätt intensiv dag för mig med bara matte. om en stund ska jag och mamma göra en tenta och sen tror jag att jag ska sova eftersom jag är så grymt trött och känner att jag måste sova bättre. (sov inte mycket i natt)

i morgon börjar jag 08.10 med musik. då ska sista gruppen ha sin uppspelning. efter musiken ska jag och Sandra sätta oss med 2 st arbeten i it-vård, och försöka göra klart dom under håltimmen. efter håltimmen ska jag ha vårdpedagogik. (vet faktiskt inte vad vi ska göra på den lektionen) och efter det har jag matte. då ska vi gå igenom inför nationella på fredag. sen slutar jag. förhoppningsvis tänkte jag göra klart tentan och skicka in den om jag hinner. 

ska försöka göra flera uppdateringar i veckan med inte säker på att jag hinner. har så mycket som ska bli klart nu. 

Gillar