mina framtidsplaner & drömmar!!

tänkte berätta lite om mina drömmar och framtidsplaner.

nu är det snart dags att flytta hemifrån igen in till vårat dröm hus.
min dröm är att så småningom ha barn, vill först få alla mina sprutor mot corona, sen vill jag även att min sambo ska få vara med vid vissa tillfällen på sjukhuset. Så som tex när man får reda på könet och när man får se den för första gången. (pågrund av corona får han inte vara med på något mer en vid födsel) hade verkligen velat ha med honom ibland när jag ska ditt. tycker det är viktigt.  jag var gravid i början av året, fick missfall för ca 3 månader sen. jag fick se barnet och höra hjärtslagen. det fick aldrig min kille göra. och det var rätt hemskt att gå igenom allt själv.
jag vill helst ha 2-3 barn. (detta är mina drömmar) man vet inte hur mycket min kropp klarar med diabetes, pcos och njurproblem. men lyckas/klarar jag bara av att få 1 barn så kommer jag bli glad över det också självklart. ❤ sen går det självklart att lösa det på andra sätt också.

jag vill även få fixat vårat hus och trädgård, då övervåningen är oinrädd och trädgård och garage måste vi fixa själva.

så småningom vill jag ut och resa mer. vill gärna åka tillbaka till USA igen och åka road 66 och göra en massa stop. (med bara sambo) jag vill åka till Canada, Paris m.m. finns så många ställen jag vill hinna se. resa ska jag definitivt göra mer i framtiden, lägga ut bilder och rekommenderar roliga resor och sevärdheter.

sen en dröm jag har är att öppna eget någon gång. sälja det gör. ha som en liten butik eller sälja på nätet.  sen även om det hade varit vid sidan om volvo ett tag så hade jag ändå tyckt det hade varit kul. Men det blir väl kanske någon gång senare.

Gillar