mat från venusuela!

i dag har jag varit med mamma, pappa och Flemming en del. Vi åkte till slöjd detaljer ihop. där fick jag köpt mer tvålmassa, en ny doft till tvål och lite glitter. doft tvålen doftar melon. för er som gillar pyssel och inte vet så har slöjd detaljer öppnat en butik i Eriksberg där vid Coop. dom säljer allt möjligt pyssel där och jag gillar dom bättre en Panduro. dom har en stor butik i Eriksberg.

sen åkte vi hem till mamma och pappa. där lagade jag och Flemming pannkakor från Venusuela. (Flemming har bott i venusuela i ett par år och har en fru som e där ifrån) det var jätte kul och JÄTTE gott. till pannkakorna åt vi friterade bananer. (det e såna bananer som inte går att äta utan att tillaga dom innan) det var jätte gott också. 
(bilder på maten kommer längre ner i inlägget)

sen åkte jag hem. hemma har jag varit med Saga (gått 2 promenader och bara myst en stund med henne) sen har jag även gjort klart 2 st mer cupcakes.  (bilder på dom kommer också längre ner i inlägget) har även tittat på en film och en serie under kvällen. nu blir det sova i alla fall för jag ska upp kl 9, för kl 10.15 ska jag träffa Merve i morgon. så får vara lite pigg i alla fall

Gillar

Liknande inlägg