Ledig i 2 dagar!

denna helgen var en go helg. haft 4 dagars ledigt. det var jätte skönt faktiskt. i torsdags var jag hos diabetesmottagningen en stund på morgonen och träffade min läkare (som stog i mitt förra inlägg) sen på eftermiddagen kände jag bara: ne jag orkar inte jobba i morgon (fredags). så jag ringde min lagledare och frågade om det var okej om jag var ledig fredagen också. och det var okej. hehe.

så i fredags så åkte jag i väg och skulle överraska Jimmy lite. så åkte och köpte och lagade en god middag tills han hade slutat jobba. sen senare på kvällen var jag ensam med Saga. så vi gick lite promenader och myste lite hemma själva. (Jimmy var hos några vänner och spelade poker) sen pysslade jag även ett nytt ljus. men på i lite för mycket färg i ljuset så blev lite för blått. men lägger ut bild på den i morgon.

i lördags var vi och firade Jimmys mormor lite. sen hade vi myskväll hemma.

idag har jag och Jimmy gymmat en timme och sedan myst lite hemma. och nu på kvällen var vi och åt lite hos mina föräldrar och även fixade lite med min bil. (bytte glödlampa och satte i baksätten och tog bort hundburen, då min bil ska in och besiktigas på onsdag) sen är det bara att ändra tillbaka den igen efter det.

i morgon är det jobba igen så ska lägga mig och se en serie eller film. sen blir det sova för min del. då jag ska upp kl 05.00 igen.

Gillar