lång helgen!

nu är det ny arbetsvecka. förra veckan var jag sjuk från tisdag till torsdag, i fredags på morgonen var jag och min kille hos hans mormor och morfar och firade att hans morfar hade fyllt år. vi var där och fikade en stund på dagen, på kvällen var vi hos min mamma och åt lite middag. hos mamma var vi mina 2 bröder, Sherry (min brors flickvän), min kille och jag och mamma (såklart)
min pappa ligger på sjukhus sen 1 vecka tillbaka så han missade våran middag tyvärr. vi får väl ha en ny middag när han kommer hem igen.

på lördags morgonen var vi och hälsade på min pappa på sjukhuset och efter det åkte vi till Strömstad för att fira med min killes familj. sen sov vi där tills söndagen. på söndagen åkte jag och Jimmy (min kille) till Nordby (ett av nordens största shopping center) där fick han köpt en ny t-shirt och en ny keps, och jag fick inte köpt något denna gången. på kvällen åt vi ihop med Jimmys storebror och hans tjej, Jimmys plast mormor och plast morfar. (dom andra hade åkt från Strömstad) efter middagen åkte vi hem till göteborg igen. där vi åkte och hälsade på min mamma som nog tycker det är lite ensamt hemma. sen tog vi med Saga och åkte hem. måndagen tog vi för det mesta lugnt hemma. vi lämnade saga till mamma och åkte till Säve för att se på Jimmys pappa och sussies nya hus. jätte fint. snart flyttar dom in och det ska bli kul.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg