Holmens Marknad!

idag började jag 08.10 och slutade 15.40. första lektionen var musik. det var faktiskt rätt kul. då fortsatte vi att öva i kören. 

efter musiken var det håltimme. så jag och en kompis som heter Sandra drog till Holmens Marknad och tittade runt där en stund. 😊fick köpt 4 grejer. kan tyvärr bara ta kort på 3 av grejerna för den ena ska jag ge bort och vill inte att den personen ska få se den. (lägger ut bilder lite senare på dom 3  grejer jag köpte till mig själv) efter så hängde jag med Sandra, för hon skulle köpa en dricka. sen drog vi tillbaka till skolan och satt i studiehallen i en timme. (vi hade 4 och en halv timmes håltimme) 

Sen började vår andra lektion. då hade vi vårdpedagogik. det var rätt långtråkigt faktiskt. hon hade genomgång hela lektionen och så gav hon oss en läxa. när den lektionen var klar fick jag och Sandra vänta i 20 min på att matte lektionen skulle börja. när matten börja hade läraren först en genomgång och sen fick man jobba själv. räknade på ganska bra faktiskt. 😉

innan jag slutade fick jag reda på att mitt prov resultat i vårdpedagogik-Samtal. fick ett D (VG-) för er som inte kan det nya systemet. 😉

jag kom hem runt 5 tiden. vi åt spagetti och köttfärs sås. var faktiskt riktigt gött. 😝

sen fick vi några våfflor. (eftersom det e voffeldagen idag) för en liten pytte stund sen masserade jag mamma. och snart tänkte jag se på lite serier. (ska se Teen Wolf och The Walking Dead tänkte jag) ska bara hämta lite is. 

som sagt så lägger jag upp bilder lite senare. 😘

Gillar