helgen!

igår åkte Jimmy iväg med sin kompis. (han kommer hem nästa lördag) dom ska bila ner till Spanien. (ta ner Jimmys plastmorfars bil) så fick sagt hejdå igår.
var även och hämtade Saga igår. så vi hade en liten myskväll.

idag har jag varit med mamma på Frölunda torg en stund. fick köpt en jätte snygg kavaj (liknande) i en jätte fin blå färg. gillade den jätte mycket. vi hade en jätte mysig dag ihop jag och mamma. vi åt på subway  var sin sallad och gick runt där ett par timmar och pratade. nu är jag hundvakt åt min bror. så har Asta här tills i morgon. så nu e både saga och Asta här och håller mig sällskap.
så resten av kvällen blir lite spel och serier/film, kanske pyssla lite och gå ut med hundarna.

i morgon söndag. så ska jag åka till Backaplan en liten stund tänkte jag. ska titta om jag hittar något fint att ha på mig på min äldsta brors bröllop. (får väl se det är ju ett litet tag kvar, men bra om man letar i tid) annars får man leta vidare en annan dag. sen tänkte jag även fått köpt lite nya blommor här hemma. annars blir det vara hemma och greja och mysa. sen på eftermiddagen/kvällen ska jag köra hem Saga. (Asta blir hämtad någon gång under dagen också)

Gillar

Liknande inlägg