flyttat!

igår flyttade vi hela dagen så han aldrig lägga upp något inlägg tyvärr. men vi han nästan med att flytta allt. så det känns skönt. det var väldigt många som kom hit. vi var lite för många enligt mig men det gick bra ändå.

nu åkte precis min sambos farmor. Hon har hjälpt till lite med att lägga in lite grejer i hyllorna son Jimmy skruvade fast förut. jag har packat upp lite kläder. snart kommer mina syskon, katerina (min ena brors sambo) och min pappa hit för att hjälpa till lite. så vi kan få upp tv:n och lite andra grejer. känns helt toppen.

våran första natt här var mysig. somnade rätt så fort igår efter alla gick. vi vaknade rätt så tidigt då vi tyvärr inte har några gardiner eller persienner för fönsterna.

men vi kanske kan få upp något i alla fall över sovrumsfönsterna. vi får se hur mycket vi hinner idag. men det löser sig. just nu är jag själv i huset. Ska packa upp lite kläder i våra skåp och fixa och dona lite här medans Jimmy (min sambo) är borta och hjälper sin pappa. snart så kommer hjälp hit så då löser det sig.

Gillar

Liknande inlägg