​mitt tema är miljö. Jag valde det för att jag hade mycket idéer till det. Jag fokuserade mest på miljöförstöring och hur vi har gjort massa utsläpp osv i naturen även hur miljön har förstörts på grund av detta. Med min tavla menar jag hur vi har förstört för oss själva och det är som om vi skulle ta en pistol och skjuta vår planet. Jag vill utrycka att vi måste göra någonting åt hur vi göt med våra utsläpp innan kulan släpps och allt förstörs helt. För att förstärka mitt budskap har jaga nån blå och ljus bakgrunds på den ena sidan och på det andra har jag en röd och svart. Jag tycker att det symboliserar det goda och onda väldigt bra. För att man lättare ska förstå att det är natur har jag klistrat på mossan, vilket även ger mer inlevelse i min bild. Jag gjorde även blombladen för att få med liv i den. Jag gjorde jorden som ett ansikte för att man ska förstå hur viktig den är för oss. Att vår planet är det viktigaste vi har och om den skulle förstöras är det lika "farligt" som om en människa skulle dö. Så materialen jag har använt är lera, akrylfärger och mossa. Jag fick inspiration från en bild på weheartit och med min fantasi kom jag på min tavla. Jag tror att det är lätt att förstå mitt uttryck och jag tror även att man kan få olika förståelse utav den. Min åsikt är att alla får sin egen uppfattning av den men alla för tankar och börjar fundera. Jag blev väldigt nöjd med min tavla då jag tycker att den framkallar mycket känslor och den blev som jag hade tänkt mig när jag började.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

lektion 4: idag målade jag färdigt hela tavlan och limmade på mossan. Jag blev otroligt nöjd med resultatet och tycker verkligen att den har ett tydligt budskap.

Likes

Comments

lektion 3: idag har jag målat blombladen rosa. Jag har även börjat måla på tavlan. Senare på lektionen limmade jag på bladen. Till nästa lektion ska jag försöka hitta mossa som jag ska limma på för att få lite coola effekter.

Likes

Comments

lektion 2: idag började jag med att måla en vit grund på en träplatta. Medan jag väntade på att det skulle torka gjorde jag små blomblad som jag ska limma på näs lektion. 

Likes

Comments

lektion 1: den här lektionen funderade jag på vad hag skulle göra. Jag har kommit fram till att jag ska göra något med miljön. Jag tror att jag ska göra en tavla som ska spegla hur vi har förstört miljön. Jag ska använda akrylfärger och har därför tränat lite och kladdat på ett papper. Jag är nöjd med min idé och tror att det kan bli bra. 

Likes

Comments