Distanshealing

Nu på kvällen mellan 19.00-20.00 har jag fått distanshealing. Det var Benny Rosenqvist som gav tidningen näras läsare gratis sådan. Kändes riktigt bra. Jag mediterade hälften av tiden och övrig tid klappade och pratade jag med katten och tittade lite efter jobb.

Har sökt två jobb i kväll. Känns bra att ha det gjort. Jag behöver inte söka så många när jag går ett program, men jag måste söka några.

Känner mig hur som helst duktig nu som fått i väg ett par ansökningar.

Tittade nyss på klockan och insåg att den hade blivit ganska mycket. Så snart är det sovdax. Har varit en lång dag i dag och kommer att bli en lång dag i morgon också.

Förhoppningsvis orkar jag ta mig i väg till yogan Torsdag kväll. Då har de lite tuffare yoga, vilket jag behöver. Insåg helt plötsligt att jag inte har gjort min sjukgymnastik i dag. Tror att jag skippar den och gör den i morgon bitti i stället.

Egentligen ska jag göra den varje dag men det har inte blivit av hittills. Tyvärr. Men de goda nyheterna är att jag inte har haft besvär med mina benhinnor på ett tag. Det är jag väldigt glad över.

Nä...nu är det dax för mig att logga ut så jag önskar mina bloggläsare God Natt och Sov Gott när ni lägger er!


Sprid kärlek!

Gillar

Kommentarer