Tappade gnistan

Innehåller affiliate-länkarEmelie

God kväll mina stjärnor, ni lyser så starkt att jag vill tillbaka!

#nouwoutfit #bestofnouw #nouw

Som rubriken lyder, jag tappade gnistan helt enkelt. Vardagen, höstens mörker, otroligt mycket jobb, krävande jobb och vardagssysslor fick mig ur balans och bloggen blev drabbad omedvetet. Jag kände en press att jag ”hamnade efter” hann inte svara på kommentarer, kommentera andras, blogga någonting bra och inspirerande kontinuerligt. Så den omedvetna pausen blev bara längre och längre. Men nu ska jag försöka komma tillbaka i rutiner i denna underbara bloggvärld!

Många hittar tillbaka till sociala medier framförallt mer uppdatering på bloggen till hösten och vintern, bloggar lite mer sällan till våren och sommaren istället. Jag är helt tvärt om, nu kommer årstiderna när jag känner att min kreativitet tar en lång, tråkig och mörk paus. Jag bloggar mycket om kreativitet så har svårt att få ihop en bra varierande blogg utan min kreativa sida dessa kommande månader

Så i år ber jag om hjälp!

• Era absolut bästa bloggtips
• Era absoluta favoriter att läsa om
• Era bästa minnen hos mig och vad du vill se mer hos i Artibus.

Jag tycker om att inspirera andra människor i olika sammanhang, så tro inte att jag inte sitter på lite guldgruvor till blogginlägg men jag blir överlycklig om vi kan hjälpas åt!

Ett stort och varmt tack till alla som hört av sig till mig dessa dagar utan bloggandet, jag känner en stor saknad till er och allt som har med bloggvärlden att göra!
Ni är guld!

  • Emelie
  • Nära Säter N

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Jag är så glad att du är tillbaka vännen! Har verkligen saknat dina inlägg ❤❤❤nouw.com/evelinarou
artibus
artibus,
Och jag dig! <3nouw.com/artibus
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Du är guld vännen! <3 Så otroligt glad och ttacksam över att du är tillbaka igen, bloggvärlden är inte densamma utan vår fantastiska Emelie! <3 Jag känner lite likadant som det du skriver, ibland är det svårt! Vi kämpar tillsammans, kanske är det dags för en återförening utav oss alla magiska brudar för att finna inspon! <3 All kärlek vännen, du strålar!nouw.com/lillystromqvist
artibus
artibus,
Tack så mycket finaste Lilly, alltid me glittrande kommentarer! <3nouw.com/artibus
artibus
artibus,
Tack så mycket finaste Lilly, alltid me glittrande kommentarer! <3nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229