Gaiaa event

Emelie, Inre skönhet

Min älskade faster, mitt facit inom hud och hårvård och mycket annat här i livet. Hon har tagit mästarbrev, så stolt brorsdotter! Hon bjöd till på drinkar, tilltugg och en super mysig kväll!

Självklart vill jag ta med mig någonting, en liten vinflaska och en liten blomma kändes perfekt. Blomman hade jag ingen kruka till så varför inte slå in innerkrukan med lite presentpapper och en rosett? Salong Gaiaa är i färgerna svart och guld, så självklart skulle presenten vara i de färgerna. Mitt klistermärke med såklart!

Som ni många vet färgar jag mitt hår med örter, klipper mig via balansklippning som är en klippteknik som min faster utför!
Så för hennes skull vill jag klä upp mig lite och delta på hennes stora kväll och gratta henne till hennes mästarbrev!

Bild på faster Camilla och hennes sambo Daniel ( Ja vi har många Daniel i min familj)
Lite erbjudanden, salongen och lite kunder. Sen stoltheten, mästarbrev! Vad är då mästarbrev?
"Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd till de hantverkare som uppfyller de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare (SFS 1995:1255 och SFS 1995: 1256)."

Tilltugg och prosecco, jag som inte gillar prosecco drack två glas och gick sedan och frågade vad detta var för god prosecco som inte var torr, sträv och ganska äcklig. Då hade dom blandad fläderblomssaft med prosecco, jag uppmanar er att prova. De var så underbart gott! Kvällen pågick med lite shopping, prat med kunder och massor med kramar till min underbara faster!

Följ henne på Facebook, Instagram eller hennes Hemsida

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men ursäkta, hur läcker är inte du?! Galet fin! Vilket himla mysigt och rolgit event det verkade ha varit alltså, hud och hårvård är ju något jag ääälskar!! Tycker också det är så fascinerande detta med örter och vad det gör för håret. Blev liksom så paff när jag hörde det under ditt event, alltså hur häftigt som helst! Kram <3nouw.com/emmaengstrom
artibus
artibus,
TACK, du är så underbar hjärtat. Saknar dig <3nouw.com/artibus
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh men vilken fantastisk dag vännen, & som du strålar bland alla höstlöv i bakgrunden! <3 Nu är du inte längre en sommardröm utan numera är du en höstdröm! <3 Kram hjärtat mitt!nouw.com/lillystromqvist
artibus
artibus,
Åh vilka fina ord, tusen tack gumman! ❤️nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229