Frönyheter 2020

Blommor & växter

I samarbete med Impecta

Idag släpptes frönyheter på Impectas hemsida och jag fick tillgång till nyheterna lite tidigare och fick välja ut några favoriter!
De jag uppskattar mest med Impecta är att dom är så engagerade i sitt yrke och tänker alltid i nytänk. Frönyheter, odlingshjälp, redskap och bidrar till barncancerfonden.

För nionde året i rad är Impecta Fröhandel med och stödjer kampen mot barncancer. För varje beställning mellan 1-24 december ger vi 10 kronor till Barncancerfonden.

Varje bidrar ger hopp om framtiden för de drabbade och deras nära. Genom åren har vi tillsammans med våra kunder givit mer än 130 000 kronor till barncancerforskning. De tänker vi fortsätta med även i år. Handla för en god sak i december så är du automatiskt med och bidrar. Tack!

Att odla saker från grunden är så mycket mer än bara odling. De handlar om tålamod, kunskap, nyfikenhet, engagemang och kärlek. Att börja odla och gå i mina föräldrars fotspår är de bästa jag har gjort. De ger mig ett sådant lugn, kunskap och terapi. Att kunna laga mat och äta det man själv odlat är mer värt än mycket. Så detta samarbete håller jag nära hjärtat - dessa frön valde jag ut!

Solros - HÄR
Körsbärstomat - HÄR
Ampeltomat - HÄR
Druvgurka - HÄR
Småbladig basilika - HÄR
Plocksallat - HÄR
Bifftomat - HÄR
Prydnadspajpumpa - HÄR
Paprika - HÄR

Jag fick även dessa nyheter utav odlingskrukor. De är helt fria från plast, hur fantastiskt är inte det till att börja med? Dom är naturligt framtagna ifrån majsproduktion och biologiskt nedbrytbara. Sugen på dessa? De förstår jag! Jag är helt tokig i dessa krukor, klicka hem dina HÄR

Tillsammans kan vi göra en bättre värld utan onödig plast

De jag ser fram emot mest med att odla är dessa!
Ampeltomat, hur fantastiskt låter inte det? Svart paprika som var en utav nyheterna eller dessa lila socker ärtor? Men bland de jag är mest stolt över är den egna fröpåsen med honungsmeloner, jag odlade egna honungsmeloner i somras. Nästa år ska jag odla nya från mina egna frön. 2020 kommer bli ett fantastiskt odlings år!

Mitt lilla laget under året, några köpta själva, några från Kajsa och några som jag torkat och odlat fram själv.
Jag blir varm och lycklig när jag ser dessa fröpåsar på bordet, hela 43 stycken som väntar på att få odlas och gro. Jag må ha många påsar men fler ska det bli.

Nyfiken på 2020 års frönyheter? Klicka in här och beställ för din egen sinnesro, kunskap och lycka samt en slant till barncancerfonden HÄR

Gillar

Kommentarer

elinoreriksson
elinoreriksson,
Åh jag blir så himla glad för din skull, Impecta är en fantastisk samarbetspartner för dig<3 Vilka fantastiska frönyheter, svart paprika lät riktigt intressant =) Snart är odlingssäsongen igång igen!nouw.com/elinoreriksson
juliasdagar
juliasdagar,
Åh va kul, jag och min sambo flyttar till en marklägenhet i början på nästa år där vi har möjlighet att använda en stor trädgård och får göra precis vad vi vill! Jag tänkte odla upp lite nu när man har möjligheten till det! Så kul med lite nytt! Tack för inspirationen!nouw.com/juliasdagar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229