Ändring i vardagen

Emelie, Höst

Hur kan man få vardagen mer som en guldkant?

#nouwoutfit #bestofnouw

Hösten är här med stormsteg både i gott och ont. Hösten för mig betyder miljoner värmeljus, mysiga kvällar i soffan, brasor, film och serier, höstens alla vackra kläder, den friska luften och mer tid för inomhus renovering. Allt låter ju verkligen så mysigt eller hur? Men med hösten kommer också nya inskolningar på min förskola där jag arbetar, jag är konstant trött och förkyld, orkeslös, finner ingen kreativitet och känner mig inte så vacker. Detta vill jag få bort, jag vill bara se hösten som någonting positivt!

Tre sätt att ändra höstvardagen till guld

Middagar
Försök göra den där trötta torsdagskvällen till någonting speciellt, en hemmagjord soppa vid köksbordet med tända ljus i lugn och ro. Jag kokar väldigt ofta soppa och kommer komma med så många recept jag bara kan. Favoriter just nu är min tomatsoppa och het morot och majssoppa. Genom att laga en middag, tända ljus utan sociala medier eller tv kommer ge ett sådant lugn. Strunta i att äta framför tv'n, tänd ljus och ha levande blommor som ger en känsla utav lugn, kärlek och lyx. Du kommer aldrig äta framför tv'n ingen när du fått in detta på rutin vid köksbordet.
Recept på de båda sopporna finner ni under bilderna

Promenader
Hur kallt det än är, hur trött man än är eller vad man än kan komma på för ursäkt. Och tro mig jag är bäst på att hitta på ursäkter för att inte ta en promenad, men gå. Bara gå. Ensam eller med sällskap, utan musik eller bara gå ut och skrik. En liten stund för att röra på sig, få frisk luft och rensa tankarna. En liten sväng varje dag mår alla bra utav.

Möblera om
Ja exakt, ta ditt hem med nya tag. Flytta på soffan, vrid på köksbordet eller byt plats på alla blommor du har. De kommer kännas som ett nytt hem med bara få ändringar och de blir inte lika lätt att fastna i hemmets samma gamla vrå. Be en vän om hjälp för att få ditt hem med nya ögon. Unna dig en ny ljuslykta eller skapa någonting eget från naturen.

Ha en fantastisk måndagskväll och förhoppningsvis början på den bästa hösten du någonsin har haft!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Finaste du vännen!! Vilket tokmysigt och peppande inlägg, hösten är inte för dålig ändå kanske hihi <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
linnronning
linnronning,
Grymma tips!! Så mysigt inlägg!nouw.com/linnronning
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229