Veckans bästa

Söndag...

Ligger i soffan under den gosigaste filten vi äger och ser hur klockan bara rusar iväg. Ärligt talat gör det verkligen ingenting, särskilt inte idag. Jag har vaknat upp med halsont, huvudvärk och glansiga ögon så jag ska bara vila upp mig idag.
Att jag mår lite halvrisigt idag spelar ingen roll, jag har haft en sån bra vecka att jag inte ens bryr mig om något annat. Jag kan sammanfatta min vecka med dessa höjdpunkter:

- Jag har fått hem min nya höstjacka som jag älskar!

- Har hittat receptet på den godaste linssoppan ever.

- Vi har varit på rutinultraljudet och det var en så otroligt fin stund jag aldrig kommer glömma. Gråtit en del glädjetårar efteråt. Vi har firat att vi nu är halvvägs i graviditeten, dessutom vet vi nu könet på vår lilla bebis. Det var som jag trott från början, hihi!

- Igår var vi hemma hos några vänner i Örebro och hade så trevligt, vi åt världens godaste tacos och pratade om allt möjligt. Så mysigt.

Kan någon bara ge mig den här middagen igen? Varför är tacos så gott när andra lagar det? Måste vara alla nya grejer man blir nyfiken på att testa när man är bortbjuden, typ ananas-salsa, haha.

Förresten, lite tankar om bloggisen. Bläddrar bland alla mina utkast. Har så mycket jag påbörjat, men inte riktigt kan avsluta. Texter om tankar och känslor, vill att det ska vara äkta från början till slut. Det är så mycket jag upplever just nu och det är nästan svårt att fånga orden när man är mitt uppe i känslorna. Jag är dålig på att skriva dagbok just nu också, även om jag vet hur bra jag mår av det. Måste skärpa mig. Men jag kommer återkomma, med inlägg om viktiga saker, stora som små.

Jag vill ju liksom att min blogg ska vara som en godispåse, lite av varje. Den största drivkraften till att starta bloggen var ju att nå ut med min konst, men jag vill dela med mig av så mycket mer. Texter som rör hjärtat, mode, vardagstankar, något recept här och där. Det är ju mycket som ingår i livet och jag ska göra mitt bästa för att sprida en bra och peppande känsla genom min blogg. Tack för att ni följer mig fina ni!

With love/ E

  • Livet

Gillar

Kommentarer

sihamklingofstrom
sihamklingofstrom,
Men åh va goda bakverken såg ut, blir så sugen haha <3
nouw.com/sihamklingofstrom
Artbyellinor
Artbyellinor,
Åh haha jag blir också sugen igen! Jag, min man och mamma fikade i fredags <3
nouw.com/artbyellinor
Sara
,
Jag tycker att det är mysigt att läsa din blogg :*
Artbyellinor
Artbyellinor,
Men vad roligt, blir så glad! ❤
nouw.com/artbyellinor