Spontandejt

Det var nog i måndags som det började gå upp för mig att det faktiskt är sommar. Jag och Armin åkte iväg på en spontandejt i Örebro medan min mamma var hemma med Noah, kvalitetstid för dem alltså!

Behöver jag ens skriva hur gott detta var? Våfflor på uteservering, ljummen luft och doften av sommar. Helt underbart! ❤ Bara jag ser bilden så vattnas det i munnen på mig, vill äta detta NU. Sånt här är så viktigt, jag tycker faktiskt att vardagslyx är bättre än stora saker som planeras långt i förväg. Det är inte ofta vi är ute bara vi två och det känns lite tomt att inte gå med Noah i vagnen men det är så mysigt att gå själva hand i hand också haha. Ser fram emot vår nästa dejt som vi ska gå på när vi firar 7 år som gifta. Ursäkta, vad hände ens? Kan inte förstå att det gått 7 år! Och hela 9 år sen vi träffades.

Noah har sovit över 2 timmar nu och jag vill inte ens tänka på hur sent han kommer somna ikväll. Det är som om han tagit sommarlov och ska vara uppe längre och längre för varje kväll. Det måste väl ha med ljuset att göra? Fler som har barn som somnar senare på sommaren? Han sover ju lite längre på morgonen tack och lov men då blir hans nap efter lunch desto senare, hehe. Jaja, när han vaknat ska vi ut och hämta två paket och njuta av det fina vädret. Ha en fin eftermiddag/kväll! 💛

#bestofnouw


With love/ E

Gillar

Kommentarer

Ida,

Men åh så mys med spontandejt!! Ser såå himla gott ut 😃

idanilssonphoto.se