Min egen hemsida! ♥️

Nej men alltså... hur får man ens till inlägg nu för tiden? Det känns näst intill omöjligt med en liten människa på snart 15 månader hemma. Det är fullt ös om jag säger så, dagarna flyger förbi. Sen somnar han i och för sig ganska tidigt för natten men då är det så mycket annat jag vill göra, eller bara ligga i soffan och dega vilket också är guld värt. Jag lär ju förresten bli en sån förälder som svarar "164 månader är han" när någon frågar hur gammal han är och de bara "okeeeej."

Känns så vårigt och härligt i luften. Finally. Jag har många projekt just nu, både stora och små. Det är roligt och jag försöker verkligen balansera upp med återhämtning, det blir inte roligt när allt ska stressas fram. Om det är något jag lärt mig så är det att allt inte behöver göras på en och samma dag men allt man gör räknas, även det minsta. Har man en oproduktiv dag (eller vecka) är det bara att ta nya tag. Jag är i alla fall färdig med min egna hemsida nu och jag är så glad över det! Kika gärna in på sidan HÄR. Ni kan alltså se alla mina tavlor och priserna där, även kontakta mig om ni vill köpa något eller beställa. Toppen va? ♥️

Hur ofta knäpper man en spegelselfie nu för tiden? INTE ofta.

Dessa bullar!!! Fikade med min älskade mamma i onsdags, vi sågs inte på flera veckor eftersom hon var sjuk i covid men nu är hon äntligen frisk. Oj vad vi har saknat henne, Noah blev helt fnissig när de fick ses igen!

Hoppas ni får en fin start på denna vecka allihopa! ♥️

With love/ E

Gillar

Kommentarer