Contains affiliate links

Åh så var det min tur att fylla 19!

Vaknade vid 07 och gick upp för att göra mig i ordning, blev ingen frukost idag för orkade inte fixa något till mig själv.Drog sen vidare till skolan och här sitter jag och väntar på att min första lektion ska börja som är Tyska.

Senare idag ska jag, min syster och tjejerna dra på bio och kolla på den nya Disney filmen Beauty and the Beast så lär komma hem sent idag, morgondagen blir det fullt upp hela dagen då det ska fixas och göras saker i ordning inför tjejkvällen.

Fick dessa sjukt snygga Sofia Earrings i Crystal från Lily and Rose från mina föräldrar. Dessa kommer att komma till användning väldigt mycket.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta kontot är ett av mina favo konton på Instagram och ägs av en ung tjej ifrån Göteborg.Hon postar citat och delar av lycris. Ni kan också följa och lika hennes bilder på följande konto på Instagram : @thingsuremember.


Likes

Comments

Har nu gått ungefär två veckor sen jag befann mig i Belgiens huvudstad Bryssel.

Staden hade så många shoppinggator och fina restauranger. Sevärdheter var det många av och tyvärr så såg jag inte mycket eftersom jag befann mig mestadels bara på shoppinggatorna haha.

Men utan några besök på sevärdheterna blev det en resa jag sent kommer att glömma.Likes

Comments

Instagram@artaazogu