​TJOOOO MINA GANGSTERS

yup, igår gjorde jag en smoothie så jag bah: amen fan vad najs ifall jag lägger ut lite bilder och recept?!           ifall ni vill göra min smoothie så är det bara att fortsätta med att läsa.


börja med att hälla upp två dl vanilj yoghurt.  

sedan häller du upp tre dl frysta hallon (så mycket häller jag i eftersom jag älskar när det är surt. men ifall du vill ha en mildare smak gör det inget ifall du häller i mindre.)

tillsätt en liten banan. (igen, du kan välja själv hur mycket du vill ha, men minst en halv banan för att få en bra smak.)

blanda ihop allting nu och häll upp smoothien i ett glas, eller (hur jag helst skulle gjort) i en mason jar så känner du dig riktigt tumblr.


detta receptet är som bara den god. synd att jag har slut på hallon annars skulle jag göra en smoothie just nu-

nu kommer det några bra bildet osv. HEJDÅÅÅ MINA GANGSTERS

Likes

Comments

ugh, det är så himla skönt när man kan äntligen vakna upp av sig själv och inte av en mobil som tjuter. för två veckor sedan så började jag i en ny klass. där jag bor, så är vi tre olika skolor. och när man börjar på högstadiet så blandar om de skolorna till sju olika klasser.

min klass äger. kan ni fatta att jag har redan skaffat mig en grupp på sju pers? det är fan sjukt. tre av dem går i en annan klass och de är snälla som fan.

okej så istället för att jag ska förvirra dig så ska jag berätta allt inom våran vänskap bara för att jag kan.(duuh) (jag vet inte ifall det är okej ifall jag ger ut deras namn osv, så jag ska hålla dom anonyma.) , jag och ''anna'' möttes förra året på showdance (nu heter det jazzdance) vi kände inte varandra. jag hade bara sätt henne förra årets dansuppvisning då vi var i samma lougherum osv. jag hade alltid trott att hon var 01:a eftersom i det lougherummet satt det bara 01:or i förutom mig och ''anna'' då. hursomhelst så möttes vi i början bara på danslektionerna, vi snackade och våra personligheter var som två rätta pusselbitar. sedan började vi hänga med varandra på helger. vi brukade spela justdance och framförallt äta polkagrisglass medans vi spela gta 5. och sedan så slutade dansterminen och sommarlovet började och slutade.

jag, hon och hennes två kompisar kom in i samma klass. vi är med varandra varje dag i skolan och vi försöker vara så mycket vi kan med de andra tre tjejerna. vårat schema är inte likadant. det är bara lunchen som vi har tillsammans och kanske någon håltimma.

nu byter vi ämne och nu ska jag vara lite politisk. okej, så det var så att jag snackade med några från min gamla klass som går i G klassen. (jag går på franska och det gör dom som jag snackade med ochså.) vi snackade lite om franskan och så frågade jag dom hur många dom var i deras franskagrupp. och tydligen så var de bara TIO personer i EN grupp, medans vi är FYRTIO personer i EN grupp. asså hur fan tänkte dom? kunde dom inte dela upp det eller? folk blir fan blyga och vågar inte räcka upp handen, och det blir typ krig om vem som ska få säga, det blir jävligt pinsamt ifall man har fel. flyger det runt en andra massa onödiga tankar och man lyssnar inte på läraren vilket leder till att man inte lär sig ett skit. måndag tänker jag fanimig samla mig människor och sticka och snacka med rektorn för att något måste ju rättas till. usch säger jag bara.

aja, nu har jag annat annat göra så jag uppdaterar mer antingen ikväll. hejdå. luv u

- ARTA

Likes

Comments