Ännu en gång så har jag bråkat med min bästa kompis... Men vad jag har gjort idag är att jag har tittat på Serier och sovit bort halva dagen typ. Sen på kvällen så hängde jag men en kompis och vi spelade TV-Spel och tittade på youtube och hade väldigt trevligt.

Men ungefär lite till och från har jag pratat med kompisen på sms och så, sen så frågade hon vad gjorde igår och då sa jag att jag va på skolan med några kompisar och vi bara pratade och hade allmänt trevligt och att jag inte drack eller rökte. Sen så sa hon att det är bra. Så sa jag att hoppas inte du gjorde det igår. Sen efter det så svarade hon inte för ens senare på dagen och då sa hon att hon var sur och jag fick inte veta varför. Men sen till slut så fick jag fram att jag hade gjort felet, då var det om hon rökte för hon gör inte det men jag sa att det är lätt att man gör det när man är med andra som gör det. Sen så för ett tag sen någon vecka sen så försökte hon lämna mig och jag gjorde allt jag kunde för att hon skulle vara kvar i mitt liv och det funkade, sen ett tag innan det så hade hon också försökt och jag kämpade då med me allt jag hade och kunde och det gick. Sen nu så känns det som att hon försöker lämna mig och sen lite senare så säger hon att hon saknar mig och jag fattar inte hur hon ena stunden kan säga typ far åt helvete med mig och sen andra stunden så betyder jag allt för henne, vet du något som kan hjälpa så säg gärna det till mig?!

Men sen har vi ungefär precis gått på sommarlov och jag ska konfirmeras, så måndag till tisdag så ska jag på läger med den gruppen och sen så ska jag gå till kyrkan och församlings hemmet i två veckor och vi ska hitta på en massa saker som jag tyvärr inte får säga.

Men du får gärna kommentera om du har en lösning om något som står här över. Tack! Sen ska jag försöka skriva ut här för jag gillar inte att prata med folk, så det är inte säkert att jag gör inlägg varje dag utan jag gör inlägg när jag känner för det eller behöver det. 

Likes

Comments