Igår var jag, Sofie och Felicia och åt först på Time Out och sen Bowlade vi på Saltö! En supermysig fredag med mycket skratt! Dock förlorade jag stort på bowlingen, även ifall jag fick in några strikes i slutet! Kom hem runt 10 på kvällen och gick och la mig nästan direkt för var helt slut. Här kommer lite bilder från igår!


Likes

Comments

Hejsan mitt namn är Matilda som ni säkert märkt! Jag är inne på mitt 18e år och bor i Karlskrona. Jag har bloggat lite förut men har inte riktigt fastnat men vill försöka igen! Mitt intresse är mode och skönhet och även att resa och träffa folk så det kommer ni får läsa mycket här! Har även alltid älskat att fotografera så bilder kommer ni få gott om!

Pluggar just nu på Mikael Elias teoretiska program i Karlskrona och går Samhäll/Beteende och tycker det är väldigt spännande! Det är en väldigt liten skola men det gillar jag, dock finns det ju alltid något att klaga på när det gäller skolan men för övrigt är den bra!

Nu ska ni få en bildbomb ifrån allt möjligt!


Här är en bild från början av 2013 då jag var på dop för min systerson, Det var jättemysigt och jag är gudmor till honom. Dock hade jag svart hår och precis börjat gilla smink så ni får ingen närbild från den dagen haha...

Under nästan hela mitt liv har jag varit hästägare, men året 2011 tror jag det var, så flyttade vi in till stan och fick sälja alla hästar och andra djur. Det var ett jobbigt beslut och jag saknar henne varje dag min islänning❤

Under 2013 hann jag även med en Polenresa med alla 9or som var väldigt trevlig men varm!

Även en resa till England i en vecka med några av niorna, och den resan var den roligaste resan jag någonsin gjort!

Blev även tillsammans med min nuvarande pojkvän den 19/6 2013. ​2 år snart och han är bäst!❤ (sorry för dålig mobilbild!) Plockade även sönder mina ögonbryn under den tiden så de var sjukt små och fula hehe..


Har inte så många roliga och bra bilder från 2014 men det året var bra det med!

Likes

Comments