Jag älskar vårat sovrum efter vi renoverade det men det känns fortfarande lite tomt?! vad ska man köpa för att fylla upp mysfaktorn lite? Jag vet iaf att nya kuddar behövs då jag tröttnat på dessa! haha Islands problem..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen började ju bra! Tog barnen och drog till affären för att storhandla, allt gick så bra till vi var klara och upptäckte att jag inte hade med mig korten...f*ck! men för en gång skull hade jag med mig mobilen som jag alltid brukar lämna hemma.. så ringde Dan i hopp om att han inte skulle ha somnat än. Det hade han inte! så han fick dra sig upp ur sängen och iväg till mig som stod där med frysvaror som börja tina och barn som börja tröttna.

Efter det kaoset så blev det fort hem och in med allt för sen dra iväg till en kompis och hennes barn för massa lek! När de ses så finns det inget som heter lite allt är mycket! mycket spring, skrik, skratt och gosande!

Likes

Comments

Beställde ju hem posters som jag la ut bild på som skulle sättas upp! Jag har nu fått påminnelser både på sms och brev att jag skulle hämta ut mitt paket från desenio vilket jag redan gjort...
Hörde då av mig till en kompis som jobbar på utlämningsstället och hon skickade en video på att jag faktiskt hade ett paket att hämta! jäkla skit tänkte jag och ringde till deras kundtjänst och fråga vad som blivit fel. En supertrevlig tjej svara och sa att det bara blivit dubbelt beställt, jag fick välja om jag ville behålla det eller skicka tillbaka det var inget som jag skulle betala iaf.

Hämtar såklart ut bilderna även fast det var samma 3tryck jag redan köpt men tänkte att jag kunde ge bort dem till nån kompis.
Bara det att när jag kommer hem ser jag att det "nya" paketet är mycket längre så är ju tvungen att öppna och titta!! visar sig vara 2 helt andra tryck och storlekar!

Inte riktigt min smak men får se ifall jag behåller eller ger bort, världskartan kan ju passa i Vincent framtida rum.. men den är sååå stor!! 70*100 galet!

Likes

Comments

Ja ibland räcker det med en selfie! Asså Vincent är så sjukt söt en mamma får skryta 💁

Likes

Comments

De flesta möblerna på Lovis rum är loppisfynd som min mamma hittat och gjort om. Det superfina skrivbordet var rosa förut och kostade bara 150:- på röda korset 😍. Skåpet med böcker i har hon målat i en lite "gräddigare" färg och den budade hon hem på Facebook, samma med tavlan som rosetterna sitter i!
Där alla Lovis klänningar hänger är själva ställningen egenbyggd av min mor och galgarna är också loppisfynd som är omgjorda (står Lovis på dem) några är klädda i tyg och stoppade. Utan mormor hade Lovis rum inte alls varit så här underbart! gamla möbler är så vackra!

Likes

Comments

Idag ska vi till läkaren för att kolla på Lovis mage. Hon har haft problem med den sen hon föddes, först kolik sen när hon var 7månader fick hon börja äta medicin så hon inte skulle bli förstoppad, för det blev hon..hela tiden. fick åka in och ta bort stoppet några gånger.

Och nu den senaste tiden så klagar Lovis på ont i magen dagligen och ibland vaknar hon även på natten och har ont. Så varför vi vill träffa läkare är väl för att utesluta allergi av något slag.

annars idag då? fika hos svärföräldrarna och möte på banken! NU FRUKOST.

Likes

Comments

Så här såg huset ut när vi flyttade in. Blått är verkligen inte en färg som vi tycker passar på hus men det är ju en smaksak, så byta panel var något som vi bestämde från början att göra. Det gick tyvärr inte bara att måla då panelen var torr och sprucken och inte alls fin!

Nu ser det ut såhär MEN LÅNGT IFRÅN KLART!! sidan mot garageuppfarten bytte vi samma vecka som Vincent kom (jag gjorde då inget utan var med barnen) , sen väntade vi med framsidan för vi ville vara med familjen och ha lite lugnt. i september började vi med framsidan (lite väl sent) ​då snön kom tidigt och vi hann inte helt klart, stuprör ska dit och husnummer, trappen ska bytas då den är så sliten.

Sen ser ni ju att panelen på takkupan inte är bytt än men det blir i vår då vi även bygger en till takkupa fast på baksidan av huset!
Den takkupan kommer bli Vincents rum, låter kanske konstigt men Lovis rum är så stort så det ska delas till 2rum och takkupan bidrar med ljus och storlek till det ena rummet. can't wait!!!
Snart får jag börja inreda 2barnrum!!

Likes

Comments

Imorrn tänkte jag lägga upp bilder på hur vårat hus såg ut när vi köpte det för ca 3 år sen och hur det ser ut idag! vi är så nöjda, speciellt då vi gjort allt själv med hjälp av våra föräldrar 💕

Likes

Comments

Nu sover båda huliganerna efter en fartfylld dag med kusinerna hos mormor&morfar, det är alltid kaos när de 3 ses (Vincent har precis börjat mosa sig fram) det flyttas soffor för kojbygge det ändras med sängar och madrasser idag börja stora A försöka dra bort plankorna tillomed.. det är sjöslag i alla badrummen, toapapper utdraget från toa till hallen.. haha ja vad ska man säga, de triggar varandra till tusen! men dom har ju så kul! idag var det Lovis som bad om att få åka hem så hem blev det (tidigare än vad mamma ville haha)

Så nu har jag precis städat upp i lekrum, diskat och gjort allt annat som behövs innan jag kan slappna av i soffan, eller jag måste hänga tvätten också som sattes på imorse någon gång innan den börjar lukta unket där i maskinen och duscha!! för nu har håret åkt upp i knut och det ser ut som man har ett kilo smör i det..

Likes

Comments

Lovis och jag bestämde redan imorse att det skulle bli en mysdag så när vi var i affären så plockade vi på oss popcorn och hennes lördags godis, vilket är nötter, frukt och yoghurtgrejer från naturgodiset. vet att det är nästan lika dåligt som vuxengodis men känns bättre haha

Så gjorde vi pizza tillsammans samtidigt som jag mata Vincent och hon sprang fram och tillbaka som besatt mellan rummen.
Efter vi tryck i oss pizzan så blev det pyjamas och täcke i soffan framför en prinsessafilm.. Hon satt still en stund sen började vi leka kurragömma med vinciboy (som Lovis säger) ist, lugn och skön dag!

borta bra men hemma bäst, ibland är de dagarna härligast.

Likes

Comments