Hej godingar! Har varit konstant sjuk sen Bråvalla. Haft typ 4 dagar totalt utan symptom men annars har jag haft halsfluss, feber, förkylningar och irriterad hals.

Har spenderat hela helgen med min pojkvän. Vi har tränat, lagat massa mat och bara myst. Behövligt det med!!

Nu är jag sugen på att ta vara på sista veckorna av sommarlovet. Nästa vecka jobbar jag 5/7 dagar sen är jag i princip ledig tills skolan börjar!!


1. Häärligaste outfirren!! Blusen e dock sönder efter en utekväll:') Samma dag som jag köpte den. 2. När vår älskade Kajsa bjöd på drömbrunch.. sååå gott!! 3. Ännu en liten tillbakatorsdag :P till Bråvalla. Jag och fina Nennisen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sommarlovet har gått fort som attan och det känns som man har hunnit med ungefär noll saker. Det som toppade detta sommarlov är helt klart Bråvalla. Eftersom jag bor i Norrköping så sov jag hemma, vi var mitt under en flytt så pappa sov i nya lyan och jag och Melvina hade huset för oss själva.

Hade fyra dagar som jag konstant umgicks med de finaste vännerna jag har. Träffade så mycket fina människor OCH levde loppan. Jag och Melvina hade riskettan kl 8 på fredagen, vi var hemma i säng klockan 4. Ändå kunde vi inte vara negativa!! Fy vad jag kommer sakna det!!!

Som många vet om blir det inte Brållis nästa år, men vi får hoppas att det någon gång kommer tillbaka. Superkul för Norrköping som stad att ha en sån grej här. Fyra bilder från dagarna, var glad hela tiden och kvällarna var såå fina!! 

Likes

Comments

Tja! Bra det gick med uppdateringen. Har fått skäll av pojkvännen haha....

Jag har jobbat och tränat. I onsdags var jag ute med superfina vänner för att fira Cajsa. Torsdagen försvann i sängen. Fredagen spenderades med familjen och resterande dagar försvann på jobbet. Igår innan jobbet tränade jag ben med Matilda vilken resulterade i psykopat-värk i benen idag.

Vi hade planerat en sol och bad dag idag men solen är någon annanstans? På prognosen står det 23 grader och strålande sol. Vi ska i vilket fall ses på en lunch idag. Puss!

Likes

Comments

Tja vänner!!

Jag har länge funderat på att starta upp en blogg igen. Har haft typ fler bloggar än vad jag har haft vänner genom åren, hehe. Näää men jag älskar att skriva av mig, så det skulle kunna bli en succé det här. We'll see how it goes. Hörs imorgon.

Det här e jag. Söt va? Puss


Likes

Comments