Shit det var verkligen jätte länge sen jag bloggade på nattstad. Bloggade aktivt här förut.

Anledningen till min kära blogg förr var att skriva av mig mina tankar och funderingar. Nu är det så här att en person till mig som en gång i tiden var en del utav mitt liv går igenom en svår period och jag kan inte ens tänka mig hur han känner sig i denna stund. Men det jag vet är att jag  alltid kommer att finnas här för dig!

Jag sänder dig en tanke! En tanke för att visa att du har mig vid din sida om du nu vill det. För jag minns tiderna då jag sa "allt för dig".

och det menade jag verkligen. Du var så mycket mer för mig men först och främst min VÄN och jag saknar dig & tänker på dig. Hoppas att du klarar dig nu för jag vet att du är smart och stark som person. Du är värd så mycket mer och du kan lyckas i allt det du gör bara du vill det. Jag tänker inte dömma dig, jag tänker bara finns här för dig som en vän som en axel som en person som lyssnar.

 

Men det ända hoppas är att detta blir en wake up call för dig! För du är så mycket mer och du är en underbar människa med en väldigt speciell plats i mitt hjärta!

 

Xoxo // Arpine :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heejj alla kära läsare! jag vet att jag suger på att uppdatera på sista tiden... Men nu är jag tebax!

Först vill jag ta upp något som jag vet att alla har hört och läst om i nyheterna och det är om den 15åriga flickan i sthlm Therese Johansson Rojo som blev mördad av en 16årig kille vars hans flickvän har sagt till han att döda henne för att visa hur mycket han "älskar" henne. Jag kan inte fatta att man kan vara så hjätlös och kall och ond genom att ta en persons liv. En ung flicka gick bort och dog på grund av svartsjuka. Therese blev ett offer för våldet och hatet. När jag först läste på nyheterna så började jag gråta som bara den stackars tjej. Jag hoppas de två som gjorde det här mot henne får sitt straff och låt de ruttna i helvetet. 

Hon är en Ängel nu uppe i himlen. Vila i frid Therese Johansson Rojo (f)

Just nu flyter livet på bra! Nya jobbet börjar imorgon, det betyder vakna tidigt, nya rutiner och det känns jätte bra.. Sommaren 2oo9 är här och denna sommar ska vara spontan men jag ska mest jobba. Pengar rullar in som det ska det går bra nu ;) Kanske blir en resa i Augusti! Jag älskar Augusti månad för att i år den 6-8 är det Uppsala Reggea Festival och min älskade älskling Collie Buddz kommer då. Den 9:de Augusti så fyller jag 21år =) Så underbart liksom...  Nu kan jag bara hoppas på att det blir bra väder i sommar så att man kan njuta av värmen och kvälls promenaderna... Nu ska jag iväg till torget och ladda på mitt busskort. Kan ni fatta att jag måste sova jätte tidigt ikväll ska vakna 04.45 ut hemifrån 05.45 för att sen ta bussen som åker ifrån stan 06.30 för att jag börjar kl 07.00 Haha skjut mig!! :P I alla fall jobb är jobb right! ;) Bloggar senare eller imorgon Pusssss Ciao!!

 

 

Likes

Comments

Hejj kära bloggen och alla söta läsare! eller alla och alla rättare sagt de som läser och trillar förbi bloggen ibland ;)

Det va ett tag sen jag blogga och det beror på ett och annat men nu är jag tebax I guess. Denna vecka som varit har jag shoppat lite med min kära mor som vet hur hon ska göra mig glad. Sen har jag träffat Fedila och hon, jag och hennes kille och hans kompis vi hade tråkigt så mitt i natten sa dom vi åker till spök slottet. Jag tänkte jaja!! nu hittar de på om en död kvinna som har drängt sig i vattnet och hon bodde i slottet och det är verkligen en sann historia. Så mitt i natten åker vi utanför uppsala en rätt så bra bit igenom skogar och smala vägar. Väl framme så kolla vi på slottet och jag kan svära på att jag såg någon där uppe plus att vi alla hörde fotsteg jag menar ofta vi alla hör samma sak.

Jag har inte varit så rädd på lääänge, jag hade hjärtklappningar och mådde rent ut sagt illa. På vägen dit minns jag hur jag sa: det här känns som en skräck film fyra ungdommar i en bil på väg till "ingenstans" vi kommer nog dö tänkte jag. Helt klart höll jag på att nästan dö av rädsla.

Sen så igår var jag på brorshans student skiva och han blev klassen hjälte ;) yeeyy!! Det var skit kul och stället var packat. Så ska lägga upp lite bilder senare. Han skulle föreställa karaktären steve urkel. Därför har han nördglasögon och hängslen och hela faderittan hahaha!! Sen förutom det så har jag njutit av det fina vädret med familj och vänner och ätit en massa Glass *mums* jätte gott!! Me like ice cream!!

Hade inte så där värst mkt mer att berätta Ciao sålänge ;) Pusssss

Likes

Comments

Solen skiner och ibland gömmer den sig bakom molnen! Min käre far står i köket och har precis lagat mat *mums* väntar på att mamma ska komma hem ifrån jobbet! Ska fixa ett och annat idag so happy! =D mycket spännande händer framöver! kan inte berätta nu vill inte jixa det!

min mage kurrar fyfan vad hungrig jag är! Ska fixa och trixa lite inne i mitt rum hade jag tänkt om det blir tid över. Aja hade braa allihopa Ciao!!

Likes

Comments

Jag har fått höra av mina vänner att jag är en djup person. Vilket jag kan säga stämmer in väldigt bra. Jag älskar att skriva och uttrycka mig och skämms inte för det heller. Just nu mår jag väl helt okej, men känner mig bestulen.

Jag gav dig allt jag hade och du tog min kärlek ifrån mig! Du tog den ifrån mig! Så mycket du brukade säga till mig om vänner som sviker och att man ska skita i de för att de inte förtjänar en. Ändå sviker du på alla sätt, jag antar att det betyder som du sa att du inte då förtjänar mig och att jag ska strunta i dig och vara glad att jag insåg vad du var för människa. Men du vill att jag ska släppa det och jag har gjort exakt det du vill. Men kan inte hjälpa att jag ibland saknar dig även om inte du gör det =/ Jag vet inte om alla kan känna som mig men om den personen du bryr dig om bara går ut ur ditt liv så där. Känner ni er också bestulna då? Jag gör i alla fall det...

"Tiden läker alla sår men det lämnar alltid kvar en massa ärr som finns kvar föralltid och påminner oss så att vi aldrig glömmer" 

Ni fattar nog vad jag menar. Ciao sålänge!

Likes

Comments

Heey bloggen! Just nu sitter jag hos min bästa vän Shima, Vi har ätit och tagit hand om hennes lillebror Arian ( världens gulligaste ) jag vill bara äta upp honom ni fattar inte! Sen så har vi självklart suttit och babblat också!

Ska hem snart för jag har ett viktigt ärende som jag måste göra och hjälpa mamma där hemma lite också!! Just nu är vädret skit dåligt det har regnat hela dagen, kan det sluta? Tror det kommer att vara dåligt väder hela veckan ut innan man får se en glimt av solen igen! Jag har en stor planering på gång ni anar inte!! Uff den är jätte jobbig men MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!!

Ska på 2 st student skivor i år. På min brors och mina bästa vän shimas! Sen tar de båda två studenten i år. Åhh det ska bli jätte kul att få fira dom! Nu ska jag kila vidare och umgås lite med Shima innan jag drar hem!  Pusss Ciao bloggen ;)

Likes

Comments

Heey bloggen!!

Jag var och hälsade på i Gbg i en hel vecka och hade jätte kul faktiskt! Jag har dock inte festat på hela veckan vilket var skönt så jag njöt av vädret istället med vännerna... Saknar er alla redan ju! =/

Men vecka var hel underbar från lördag till lördag!

Hmm något negativt? A det finns inget som heter äkta vänner! Det har jag verkligen kommit fram till! De få som dock finns kvar så ska ni veta att jag uppskattar er men jag förväntar mig inget! Så ni som är kvar och är mina vänner keep up the good work! Säg inte en sak och gör en annan pfff!! jag har slutat bry mig! Varför kriga för en person som inte fattar ett smack och inte kan sätta sig i ens situation! Från och med nu är jag inte sammma Arpine, Sviker du mig och jag Bryr mig inte och lägger inte ner en sekund på dig!

I alla fall jag hade jätte ruliigt! Saknar mirre, shuv, egget och asa vi hade trevligt under min vistelse!! ;)

Ciao bloggen <3 Pussssiii!!

Likes

Comments

Jag hoppas att du är nöjd och glad nu. Du fick din vilja igenom, ville du att det skulle bli så här? Ska aldrig er störa dig, ALDRIG MER! Du tror ändå inte på ett skit av vad jag säger och jag är trött på det. Du lyckas alltid att göra mig ledsen ena dagen är allt bra och nästa inte VARFÖR? Vad har jag någonsin gjort dig? Jag saknar dig men vad gör det?

Allt känns bara konstigt nu, Ska aldrig mer störa aldrig aldrig aldrig mer. Jag drar inga slutsattser nu utan bara sanningen. Jag betyde aldrig ett shit för dig, tungt att förstå men det är saningen, känner mig lurad och bestulen av det dyrbaraste jag äger ( MITT HJÄRTA ) Hej då föralltid, synd att det blev så här men jag får väl respektera det!

Where were you when i was alright,
tell me, did you knew I was alright,
you, left me thinking I'd be alright,
wont you come back to me,
It's crazy but i'm falling apart,
It's crazy how your leaving me scarred,
It's crazy boy wherever you are,
you stole, my heart

It's crazy but I'm going insane,
feeling lost confused and ashamed,
It's crazy, hope your feeling my pain,
you stole, my heart

Likes

Comments